|
|
Sistem saati: 08 Şub 2012, 09:18
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
| Yazar |
Mesaj |
|
unf0rgiven
Kayıt: 01 Şub 2010, 13:52 İleti: 161 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
ahaha olabilir.
_________________ never give up...
|
| 02 Şub 2010, 12:59 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
düşmancıl iseler niye hala bu yazıları yazacak parmaklara sahibim :D
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 02 Şub 2010, 13:09 |
|
 |
|
unf0rgiven
Kayıt: 01 Şub 2010, 13:52 İleti: 161 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
onu uzaylılara sorucaz artık:))) googleda uzaylı ırkları diye aratın bi şeyler bulursunuz tabi ne kadarı doğru bilmiyorum ama ilginizi çekebilir.
_________________ never give up...
|
| 02 Şub 2010, 13:12 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Belki onlardan daha güçlü başka bir ırk bizi koruyor olabilir.Ya da hükümetlerimiz gizliden bir anlaşma yapmış olabilir.
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 02 Şub 2010, 13:13 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Ben korurum yha tamam xD Ama yok benim kanım kaynıyor nedense onlara xD Bence onlar bizim farkımızdada biz değiliz xD
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 13:22 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Bizi yiyecekler ama sayımızın daha çok artmasını bekliyorlar:D
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 02 Şub 2010, 13:25 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Ya aslında benim sözümden çıkmazlardı ama xD Yok niye yesinler belki onlarda bize uzaylılar uçaklarıyla bizi yer mi acaba diyordur xD
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 13:31 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 629 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 times Aldığı teşekkür: 9 times
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
en iyisi arkadaşlar kısaca onları bizi biliyor ve onları ise çok az kişi biliyor
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 02 Şub 2010, 17:22 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 721 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 13 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
komik espriXD bide siyah giyen adamlar(m.ı.b)denilen uzaylılar var amacları uzaylılar hakkında çok fazla bilgiye sahip olan ve bunu yaymak isteyenleri susturmakmış ne kadar gerçek bilmiyorumxd
|
| 02 Şub 2010, 18:29 |
|
 |
|
Proserpina
Kayıt: 26 Arl 2009, 12:52 İleti: 79 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
'biz insanları cinler ve 'diğer varlıkları' boş yere yaratmadık'...bu konuda hç bi araştrmam yk o yzden bşyler söyleyemem ama ufolara pek inanmıyorum.
_________________ Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
|
| 02 Şub 2010, 19:04 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|