|
|
Sistem saati: 08 Şub 2012, 09:17
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
| Yazar |
Mesaj |
|
unf0rgiven
Kayıt: 01 Şub 2010, 13:52 İleti: 161 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
şaka yapıyosun.olabilir ne diyim.
_________________ never give up...
|
| 02 Şub 2010, 12:25 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Niye olmasın bende küçükken öyle birşey görmüştüm ama yıldız kaymıştır dediler bir yıldız kayarda uçar mı yada o kadar büyük mü olur hala merak ediyorum :D
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 12:27 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Bence görünmez gemileri var:D
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 02 Şub 2010, 12:32 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Bence gayet normaller yani bizler gibi sadece biraz farklı özellikleri var .. Onlarında ülkeleri şehirleri var belkide duyguları .. xD Gemileri vardır belkide ama kendi denizlerinde xD
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 12:37 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Uzay gemilerinden bahsediyorum Ya böyle gemileri varsa bir gün dünyaya gelirlerse:D 
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 02 Şub 2010, 12:41 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
|
Ha uzay gemileri benimde aklım nereye gitmiş denizdeki gemiden bahsediyorum xD Nasıl olsa aynı evreni paylaşıyoz kardeş kardeş geçiniriz artık napalım xD
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 12:43 |
|
 |
|
unf0rgiven
Kayıt: 01 Şub 2010, 13:52 İleti: 161 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
internette uzaylı ırklarından da bahsediyo.insanlara düşman olan ırklarda varmış.öyle okudum doğruluğu kesin değil tabikide.
_________________ never give up...
|
| 02 Şub 2010, 12:48 |
|
 |
|
HİPerSPAce
|
Ya barışçıl değillerse:(:D 
|
| 02 Şub 2010, 12:51 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
|
Güzel güzel anlaşmak varken nie kavga ediorz ki xD Onlar cici biz cici bizi beenmiceklerde kimi beğenecekler xD Belki onlarda bize uzaylı diye hitap ediyordur xD Belki bizden savunma yolları dersleri görüyordur xD Arkadaşlar hayalgücümü çok zorladım sanırım bayağı bi abarttım xD
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 12:52 |
|
 |
|
HİPerSPAce
|
Bence dost olabiliriz.Teknoloji paylaşımı yaparız:D 
|
| 02 Şub 2010, 12:55 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|