|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 18:04
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
telekinezi yeni başlayanlara ayrıntılı yadım edebilirmisiniz
| Yazar |
Mesaj |
|
WB|berkay
Kayıt: 24 Oca 2010, 09:32 İleti: 15 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 telekinezi yeni başlayanlara ayrıntılı yadım edebilirmisiniz
herkese selamlar ben daha dün başladım ve aksam saat 1 den 2 ye kadar denedim bir ara döndürdüm ama sonra olmadı bende yattım sabah kalktım ve yine denedim bu sefer 5 yada 6 dakka içinde hareket ettirdim sonra yine durdum ve başım acayip ağrıyor. şimdi sizden buna nasıl sıklıkla calışacağımı soruyorum yani niye duruyor niye devam edemiyorum
ayrıca odaklanmayı sadece bakarak ve aklında düşünerekmi yapıyoruz yoksa başak birşeymi lütfen biraz daha açıllayıcı yardım
_________________ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR BAŞARMAK İSE İNANCI ARTTIRIR.
|
| 24 Oca 2010, 10:09 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 3 times
|
 Re: telekinezi yeni başlayanlara ayrıntılı yadım edebilirmisiniz
Sana önerim kapak yöntemini uygulamandır
kapak yöntemi ; Pet şişe kapağını ters çevir içinde bi nokta vardır oraya sürekli bak bakarkende enerjini ona aktardığını düşün... bunu sürekli yap 1-2 hafta bu çalışmada enerjini yönlendirmeyi ve güçlendirmeyi öğreniceksin. Kapağı hareket ettirmeye çalışma ilk zamanlarda olmaz . 1-2 haftadan sonra psi-whell e başla
psi-whellde ; ilk başlarda baş ağrısı ve döndürememek normaldir. Yukarda Anlattığım gibi kapak yönteminden sonra psi whell'e geç. psi whell i döndürmek içinde odaklanıp döndüğünü imaje etmen gereklidir..
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 24 Oca 2010, 11:37 |
|
 |
|
WB|berkay
Kayıt: 24 Oca 2010, 09:32 İleti: 15 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
yani ilk başta odaklanmayı öğrenmem lazım tam manasıyla ona belli bir süre bakmayı düşünmeyi ve benim bir parçam olduğunu anlamyı öğrenmeliyim ondan sora pis-whell e geçip çevirmeye başlamalıyım?
ama bu çok uzun sürer "bunu sürekli yap 1-2 hafta" demişsin peki ben unu günde 30 dakka aralıla 10 dakka boyunca yapsam bunu 1 haftada tamamlarmıyım
_________________ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR BAŞARMAK İSE İNANCI ARTTIRIR.
|
| 24 Oca 2010, 15:19 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 3 times
|
Günlük 15 dk yeter kapak çalışması için.1-2 hafta dediğim süreyide kendine göre uzatabilir yada kısaltabilirsin. Geliştiğini düşündüğünde psi whelli dene.
kapak yöntemiyle senin dediğin gibi odaklanmayı öğreniceksin.
"ona belli bir süre bakmayı düşünmeyi ve benim bir parçam olduğunu anlamyı öğrenmeliyim ondan sora pis-whell e geçip çevirmeye başlamalıyım?" demişsin. Aynen böyle yapıcaksın. Kolay gelsin Kardeşim ;)
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 24 Oca 2010, 16:06 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
| |