|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 09:08
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
tequila
Kayıt: 01 Nis 2009, 10:23 İleti: 145 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 1 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Lütfen Yardım Edin
Arkadaşlar ben telekinezi yaparken bazı varlıların yanımda olduğunu ve bana engel olmaya çalıştıklarını hissediyorum ben kağıdı sağ tarafa çevirmeye çalışırken kağıt sola dönüyor ben kağıdı sağa dönsün diye zorluyorum kağıt duruyo ve olduğu yerde hareket ediyo fln snrada yapmamın hayırlı olmayacağı gibi düşünceler beynime yerleşiyo yaparken çok korkuyorum
_________________ 100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
|
| 14 Åžub 2010, 15:23 |
|
 |
|
tequila
Kayıt: 01 Nis 2009, 10:23 İleti: 145 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 1 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: Lütfen Yardım Edin
arkadaşlar ben bi de telekineziyi yaparken odaklanmaya hiç ihtiyaç duymuyorum aklımda düşünce varken bile ( varlıkları hissetmediğim zaman ) istediğim yöne istediğim şekilde çevirebiliyorum elimi koyuyorum ve anında istediğim yöne dönüyo sizce bu normal mi ( rüzgar olmadığından eminim istediğim yöne istediğim kadar döndürebiliyorum )
_________________ 100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
|
| 14 Åžub 2010, 15:56 |
|
 |
|
hackermonkey
|
sen yanında bişeyin olduğunu düşününce beynin otamatik olarak onu bi ilere bi geri alıyor sanki direniyormuş gibi ustalaştıkça bu histe geçer dimi arkadaşlar yanlış söylediysem düzeltin
|
| 14 Åžub 2010, 16:57 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 721 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 13 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
yanında hiçbir varlık yok ve sana engel olmuyor sadece tam olarak kontrol edemiyorsun çalıştıkça daha iyi kontrol etmeye başlayacaksın istediğin yöne istediğin hızda dönderebileceksin
|
| 14 Åžub 2010, 17:32 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1133 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
Bak eğer yanında varlık olsaydı bil ki daha iyi telekinezi yaparsın çünki onlar seni deli etmeye uğraşır buna emin ol onlar engellemez aksine oynatmak istediğin şeyleri oynatırlar.Biraz akıllı olun...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 15 Åžub 2010, 00:16 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 727 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 22 times Aldığı teşekkür: 39 times
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
olayı çözmüşsün said:D:D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 15 Åžub 2010, 17:03 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|