Sistem saati: 08 Şub 2012, 09:09

Konuya cevap yaz  [ 23 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
2012 Komplo Teorisi 
Yazar Mesaj

Ettiği teşekkür: 0 zaman
Aldığı teşekkür: 3 times
İleti 2012 Komplo Teorisi
Evet artık hepimizin kulağına aşina olan 2012 yi duymayan yoktur.Filmi bile çıktı!!!:)
Peki 2012de ne olacak,bazılarına göre dünyanın sonu bazılarına göre ise insanların tüm insanların 3. gözünün açılacağı.bana kalırsa dünyanın sonuna daha çok var:) (Allahtan başka kimse bilmez) o yüzdende gelecek olan foton kuşağıyla birlikte hepimiz yetenekler kazanacağız. Hatta genlerimizde çok büyük değişimlerin olacağı söyleniyor. İşin telekinetik yönüne bakarsak çoğu kişi durugörü, metal bükme,düşünce okuma,telapati ve daha bir çok kinezi yeteneği kazanacağımız. Peki normal insanlar bu yetenekleri kazanacaksa biz ne olacağız? İnsanlar bizler gibi kinezi yapmazken biz şuan da psi ball,psi whell çalışmaları yaparken beklide 2012 geldiğinde elimizde radyo aktif toplar oluşturabilecek beklide tüm insanları düşünce gücümüzle havaya kaldırabileceğiz.peki ama bunun biraz komplo yönünü düşünelim: bir bakalım Heroes dizisi, izleyenler vardır,sıradan insanların yetenekler kazanıp hayatlarını ele alan bir cnbc(cnbc-e) dizisi.peki bunun konumuzla ne alakası var diyeceklere işte bomba gibi bir komplo teorisi(tabi pek komplo sayılmıyor o başka:) ) heroesi izliyenler bilirlerki heroes dizisinin iki tane simgesi vardır,biri dna nın yarı kısmına benzeyen ve katana kılıcında yer alan simge biride dizinin başlangıcında görünen HEROES yazısının “O” harfinde yer alan “GÜNEŞ TUTULMASI” .Bizim konumuz bu güneş tutulması.Heroesin bir bölümünde insanlar güneş tutulmasıyla güç kazanıyor ve bir diğer bölümünde ise yine güneş tutulmasıyla güçlerini kaybediyorlardı.İşte bu güneş tutulması foton kuşağı geldiğinde olacak güneş tutulmasıyla bağdaşıyor.Bunu ben buldum bazılarınız bana deli diyebilir,bazılarınızda aklını kaçırmış diyebilir ama eminimki diziyle foton kuşağının alakası var. Çünkü foton geldiğinde dünyanın en uzun güneş tutulması olacak ve diğer iddaya göre de insanlar güç kazanacak(tutulmanın olacağı kesin).
Uzun sözün kısası biz tk yapanlar sıradan insanlardan daha güçlü olacak.Ve ortada bukadar kanıt varken bana kalırsa %80 oranında insanlar yetenek kazanacak.

Bu arada yazı tamamen bana aittir telekinezi.org adına KhornE tarafından yazılmıştır.

26 Oca 2010, 21:31
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

Aldığı teşekkür: 0 zaman
İleti Re: 2012 Komplo Teorisi
KAtılıyorum. Gerçektende söylenenler mantıklı, büyük ihtimalle şuan yapabildiklerimizin dışında olacağız^^. Sınırları şuanda zorluyorsak eğer bakalım o zaman neler yapabileceğiz...

27 Oca 2010, 09:11
Kullanıcı avatarı

Hiçbir şey olmaz. 7 gezenen ardarda sıralanacağı zamanda böyle fantaziler üretilmişti. hadi depremleri anlarım, su taşkınlarını, fırtınaları anlarım yaw milletin süper güçlere kavuşacağınıda nereden çıkarıyorsunuz. nerdeymiş böyle bolluk, beleş hayat. insanlar ancak çalışarak elde edebilir

27 Oca 2010, 09:34
Profile bak Özel mesaj gönder WWW

KhorNe Katılıyorum Sana. Fakat % 80 biraz fazla Kaçtı yaw xD. Uçarız O zaman uçakları Çöpe Atmak Zorunda Kalırız Yapma Böyle xD

27 Oca 2010, 10:40

Arkadaşlar öyle olağanüstü birşey beklemeyin. 2012 sabahında büyük bir şey beklemeyin. Aksine hiçbir şey olmayabilir yada hissetmeyebilirsiniz. Maranki nin tarifiyle 2012 de süreç başlıycak barış ve huzur olduğu bir süreç. Allah(c.c) ın emir ve yasaklarına uyanlar ve sağlıklı beslenenler foton enerjisiyle uyuşacak ve hücreleri yenilenecek harekete geçecek boyut değiştirecek düşünce okuyabilecek ama bu herkese olacak manasına gelmez. Emir ve yasaklara uymayanlar enerjiden ters orantıda da etkilenecek ve onlar alçalacak hücreleri bozulacağı için hastalanacaklar deprem ve felaketler olacak. Şüphesiz ki Allah(c.c) bilir. Ve Foton kuşağı denilen şey Allah(c.c) ın rahmetidir. Uçan insanlar beklemeyin. Sadece sağlıklı beslenen ve emir yasaklara uyanlar sağlıklı ve huzurlu yaşayacak. Zaten bu süreç daha önceden başladı bildiğim kadarıyla. Geçiş süreçleri deniyor. 2012 de ise bu sürece giricez inş. Söylenenlere göre Mehdi (a.s) ın falan da bu dönemde geleceğini inş. söylüyorlar. 40 50 belki daha uzun yada daha kısa bir süreç olacak. Bize düşen emir ve yasaklara uyup sağlıklı beslenip yolumuza devam etmek zaten mucizeler bir bir önümüze çıkacaktır inşaAllah.
Enerjiden ters orantılı olarak etkilenmeye bir örnek olarak Maranki eş cinselleri örnek vermiştir. Kadın - erkek ise + Allah(c.c) böyle yaratmıştır. Ve birbirlerini çekerler. ama eşcinseller + + olduğu için birbirini iterler. İşte bu tip insanların hücreleri bozulacak bildiğim kadarıyla felaketler ve hastalıklar olacak. İnşaAllah emir ve yasaklara uyanlar ve de sağlıklı beslenenlerden ve fotondan iyi yönde etkileniriz inş.
İzlemenizi öneririm.
http://video.google.com/videoplay?docid ... %9F%C4%B1#
Selametle.

27 Oca 2010, 12:17

elemor yazdı:
Hiçbir şey olmaz. 7 gezenen ardarda sıralanacağı zamanda böyle fantaziler üretilmişti. hadi depremleri anlarım, su taşkınlarını, fırtınaları anlarım yaw milletin süper güçlere kavuşacağınıda nereden çıkarıyorsunuz. nerdeymiş böyle bolluk, beleş hayat. insanlar ancak çalışarak elde edebilir

biraz fotonu araştırırsan anlarsın,foton kuşağı inanılmaz büyüklükte manyetik alan ve radyo aktif özellik gösteriyor.İnternette foton kuşağı yaz linkleri dolaşıp oku bana hak vereceğinden eminim:)

28 Oca 2010, 19:17

Askem0 yazdı:
KhorNe Katılıyorum Sana. Fakat % 80 biraz fazla Kaçtı yaw xD. Uçarız O zaman uçakları Çöpe Atmak Zorunda Kalırız Yapma Böyle xD

o anlamda demedim:) yani %80 güç kazanır yada %20 dünyanın sonu gelir demek istedim,güçlerine güç katılır güçleri %80 olur demedim:)

28 Oca 2010, 19:19

danger5 yazdı:
Arkadaşlar öyle olağanüstü birşey beklemeyin. 2012 sabahında büyük bir şey beklemeyin. Aksine hiçbir şey olmayabilir yada hissetmeyebilirsiniz. Maranki nin tarifiyle 2012 de süreç başlıycak barış ve huzur olduğu bir süreç. Allah(c.c) ın emir ve yasaklarına uyanlar ve sağlıklı beslenenler foton enerjisiyle uyuşacak ve hücreleri yenilenecek harekete geçecek boyut değiştirecek düşünce okuyabilecek ama bu herkese olacak manasına gelmez. Emir ve yasaklara uymayanlar enerjiden ters orantıda da etkilenecek ve onlar alçalacak hücreleri bozulacağı için hastalanacaklar deprem ve felaketler olacak. Şüphesiz ki Allah(c.c) bilir. Ve Foton kuşağı denilen şey Allah(c.c) ın rahmetidir. Uçan insanlar beklemeyin. Sadece sağlıklı beslenen ve emir yasaklara uyanlar sağlıklı ve huzurlu yaşayacak. Zaten bu süreç daha önceden başladı bildiğim kadarıyla. Geçiş süreçleri deniyor. 2012 de ise bu sürece giricez inş. Söylenenlere göre Mehdi (a.s) ın falan da bu dönemde geleceğini inş. söylüyorlar. 40 50 belki daha uzun yada daha kısa bir süreç olacak. Bize düşen emir ve yasaklara uyup sağlıklı beslenip yolumuza devam etmek zaten mucizeler bir bir önümüze çıkacaktır inşaAllah.
Enerjiden ters orantılı olarak etkilenmeye bir örnek olarak Maranki eş cinselleri örnek vermiştir. Kadın - erkek ise + Allah(c.c) böyle yaratmıştır. Ve birbirlerini çekerler. ama eşcinseller + + olduğu için birbirini iterler. İşte bu tip insanların hücreleri bozulacak bildiğim kadarıyla felaketler ve hastalıklar olacak. İnşaAllah emir ve yasaklara uyanlar ve de sağlıklı beslenenlerden ve fotondan iyi yönde etkileniriz inş.
İzlemenizi öneririm.
http://video.google.com/videoplay?docid ... %9F%C4%B1#
Selametle.

okuduğum ve hatırladıklarım kadarıyla foton kuşağı 500 sene sürecekmiş. ilk girdiğinde 7 evreden oluşacakmış,güneş tutulmasıyla başlayacakmış

28 Oca 2010, 19:21

Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Aldığı teşekkür: 1 zaman
Umarım yazdığın gibi olur bana her zaman ki gibi olacak gibi geliyor sadece biz bu kıyamet teorilerini atlattığımız için kendimize güveneceğiz bunları duyarak kendimizi psikolojik olarak inandıracağız ..
2012 her yıl gibi geçecek , sadece insanlar kendini daha güçlü hissedecek yaşıyor olduğu için sebebi ise dünya nüfusunun yarısı açlıktan afetlerden ve susuzluktan gitmiş olacak ..
Eğer böyle bir güç varsada yeni nesillere olacak sanırım , ama eğer bizede olacaksa 2012'yi sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)

Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..

Kısa sürede aranıza dönücem

-MetaL MusiC-

28 Oca 2010, 19:22

sen ne diyorsun yeni nesilden kristal çocuklar diye bişi duydum aklım durdu.doğuştan telepati telekinezi ne varsa yapabiliyolar

01 Şub 2010, 16:24
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 23 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki