KONSANTRE SORUNU YAÅžAYANLAR....
Size hem fiziken ben ruhen hemde telekinezi olarak yardımcı olacak bi teknik önercem... kişi hiç konsantre olamıyor ise
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN , RUH SAĞLIĞI İÇİN , TELEKİNEZİ İÇİN SPOR YAPMASINI ÖNERİYORUM 
sporun psikolojik faydaları arasında yer alan bi maddede şöyle diyor
SPOR İNSANIN YAPACAĞI İŞE DAHA ÇABUK VE DAHA OLUMLU ŞEKİLDE KONSANTRE OLMASINI ADAPTE OLMASINI SAĞLIYOR. örneğin spor yaptığımda başıma gelen şeyi anlatayım size mp3 çalar elimde tutuyodum hava soğuktu çok değil ama insan boş durursa titreyecek derecede elimde mp3 çalar dinleyerek koşuyodum tempolu bi şekilde insan terler ama ellerim kalorifer gibi yanıyodu elimi tutuyodum soğuktu buz gibi arkadaşımın yüzüne doğru uzaktan elimi tuttuğumda elimin bi saç kurutma makinası gibi üflediğini söyledi... sıcak üfürüyomuş

ayrıca mp3 çalarımın pili şarjlı pillerden ben bi tane dolu pille 8 saat açık dursun anca biter ama 4 km koşmuşum yaklaşık 40 dk felandı heralde pil fuldü oturdum bi baktım mp3 çaların pili bitti...sonra eve gittim herzamanki çalışmamı yaptım çok güzel bi adapte olmuştu

yani deneyimim sayesinde sizede önerebiliyorum .... isteyen yapar

tabi zaten koşu sırasında konsantre olmuş oluyosunuz bi bakıma telekinezi egzersizi ama yinede eve gidince normal çalışmanızı yapmanızı öneririm

BU OLAYI SİZE NELER OLACAĞINI BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI ANLATTIM