|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 17:26
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
İlk Gerçek Denemem.. Biraz Yardım Lütfen. :)
| Yazar |
Mesaj |
|
terminx58
Kayıt: 04 May 2010, 13:55 İleti: 3 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 İlk Gerçek Denemem.. Biraz Yardım Lütfen. :)
Bu sabah uyandıktan yaklaşık 10 - 20 dk sonra, psi çark denedim(psi-wheel)...
Şunu belirtmeliyim ki, ilk başta hiç inanmamıştım böyle şeylerin olduğuna. Şimdi bunu inanmayan arkadaşlara söylüyorum:
- İnan, çalış: başar! - diye bir şey duydunuz mu hiç? - Aslında tüm sorun, bu psişik dünyaya şüpheci yaklaşmakta.. - Çevreniz de inanmıyorsa, sizin için bunu başarmaktan zor bir şey yok.
Herneyse uzatmadan;
1- Birkaç kez derin nefes aldım. 2- Bunu yapabileceğime, ve inanmazsam yapamayacağıma inandım.(bu cümleyi anlamak zor olabilir ) 3- Kağıda değil, altındaki silgiye veya tutturduğum herhangi bir şeye baktım. 4- Ve az bir şey döndü. (Tabi boş bir şekilde bakmadım. Bazı şeyleri imgeleyerek baktım, örneğin; kağıdın ortasında bir hortum, fırtına.. Veya kağıdın köşesinden çeken biri.)
Şimdi daha çok kontrol edebilmek ve döndürmek istiyorum ne yapmalıyım...
|
| 09 May 2010, 06:34 |
|
 |
|
gesta
Kayıt: 06 May 2010, 08:47 İleti: 46 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: İlk Gerçek Denemem.. Biraz Yardım Lütfen. :)
kağıdın dönüdüğünü hayal et bütün dikkatini ona ver...ne tarafa dönmesini istiyorsan o şekilde emirler ver.misal:sağa dön!/ sola dön!/ dur! bunun gibi ilk başlarda asilik yapıp seni dinlemicektir ama bi süre sora dinlemeye başlıyo..;) Şahsen ben ole yapıyorum
_________________ Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
|
| 09 May 2010, 08:00 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 721 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 13 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
çalışmanız ve inancınızı kaybetmemeniz lazım ve iyi bir telekinesis gibi davranmanız daha başarılı olmanızı sağlayacaktır psiwheel'i uzaktan istediğiniz gibi dönderebildikten sonra hafif cisimler ve kap içinde çevirmeye geçebilirsiniz
|
| 09 May 2010, 09:37 |
|
 |
|
terminx58
Kayıt: 04 May 2010, 13:55 İleti: 3 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
[b] Teşekkür ederim, başka fikri olan varsa onu da duymak istiyoruM :)
Bu arada demin sadece bakarak döndürdüm ... :) Banyo yaptıktan sonra biraz daha rahatlamış gibi hissediyorum kendimi. Belki bunun etkisi olmuştur.
|
| 09 May 2010, 12:41 |
|
 |
|
gesta
Kayıt: 06 May 2010, 08:47 İleti: 46 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
olabilir beynin n kadar rahatsa o kadar iyi bence.bi süre sora zatn ole uzun zamanını almıcak baktıın gibi dönmeye başlıycak.bence teknikler o kadar önemli deil olay odaklanmada bitio birazda hayal gücü...
_________________ Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
|
| 09 May 2010, 14:46 |
|
 |
|
Starkiller.05
Kayıt: 29 Tem 2010, 21:40 İleti: 20 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Psi-Wheel'i 2-3 hafta hergün 10-20 dakkanı ayırarak dene.Ben hep Psi-Wheel çalıştım sonucundada buz oynatabilmeye geçtim sonunda,onun sonucundada elektrokineziye :)
|
| 30 Tem 2010, 07:39 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1133 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
Aslına bakarsan cevabı sen bulmuşsun dostum.Sadece bu yolda devam et sen kendinin rehberisin...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 01 AÄŸu 2010, 23:16 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|