|
|
Sistem saati: 08 Şub 2012, 09:09
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
ilginç birşey anlamadım??!!
| Yazar |
Mesaj |
|
fbatumi
Kayıt: 30 May 2009, 14:53 İleti: 69 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 ilginç birşey anlamadım??!!
şimdi tam kağıdı hareket ettirmeye çalışıyordum gerçekten kağıdı hareket ettirmek için o kadar üstünde durmuşum ki evde olduğumu unuttum ve birden (evde tekdim) bilgisayarda telefon yaklaştığında öter ya öyle oldu sonra birden tespih hareket etti telefonuma baktım o zaten 1 m ötedeydi msj fln gelmemiş tespihe baktım o hareket etmişti bu ne anlama geliyor??
|
| 09 Mar 2010, 14:32 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
 Re: ilginç birşey anlamadım??!!
Anlamadım olayı ama enerjine bağlı olabilir sanırım yani ..
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 09 Mar 2010, 15:01 |
|
 |
|
fbatumi
Kayıt: 30 May 2009, 14:53 İleti: 69 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
yani ben bütün enerjimi kağıda gönderdim ama bu enerjiden bilgisayar ve tespih etkilendi ne demek:??
|
| 10 Mar 2010, 16:22 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Hmm dikkatin dağılmıs olabilir mi ? Yada o sırada aklın karışmıs bilincin bulanıklasmıs olabilir mi ?
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
-MetaL MusiC-
|
| 10 Mar 2010, 16:31 |
|
 |
|
fbatumi
|
olabilir :D
|
| 10 Mar 2010, 16:48 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
|
Öyleyse ondan kaynaklıda olabilir xD Yada enerji kendini aşmış senden bağımsız hareket ediyor xD (Saçmaladım xD)
-MetaL MusiC-
|
| 10 Mar 2010, 17:06 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|