| Yazar |
Mesaj |
|
hakan murat
Kayıt: 29 Mar 2010, 12:16 İleti: 2 Yaş: 30 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: Başımızdan Geçenler
bir önceki iletimde yazdığım nesnelerin hareket etmesi olayı hemen fayanstan sonra değil ona açıklık getireyim. evde falanda başıma geliyoo. işin tadı kaçmaya başladı sürahinin yanındaki bardakta dikkatimi çeken nokta sayesinde masadan aşağı düşüp kırılıyoo. kimse söyleyemiyorumda. yoksa kafayı mı yemeye başladımm. fikri olan var mı?
|
| 29 Mar 2010, 12:46 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 22 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
yok kafana takma aşırı şekilde sn bu işe yatkınsın gibime geldi :) çalış bnce süper bi kinetik olursun :)
_________________ İmza Yhok.
|
| 29 Mar 2010, 12:56 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1368 Yaş: 15Konum: Konum falan yok :D Ettiği teşekkür: 33 times Aldığı teşekkür: 10 times
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
bende görüyorum parlak nokta gibi dimi?
_________________Chi Forever 
|
| 29 Mar 2010, 15:52 |
|
 |
|
NaimtrFatihkul
Kayıt: 11 Tem 2009, 16:42 İleti: 134 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Kardeş ben havadaki enerji yüklenen tanezikler olarak anladım. Çünkü elektrokinezi çalışlıyodum ona bağladım. Benimkiler beyaz değil içinde gümüş ranginde kırmızı yeşile kadar var ve hangisini istersen onu farkediyon içinde. Şunu belirtmeliyim çok ama çok güzel görünüyolardı. Sanki film oynuyoda ben seyrediyom gibi oldu. Bakıyodum bunlara bi ara arkadaş duvara bakıyom sandı baya da ciddi bakıyodum sanki bi şeyler var arada da izliyom gibi sonra döndü duvarda ne var diye bakıyodu. Bendekiler daha farklı şekile girmediler yılana falan da ihtiyaç yok kuş kelebek falan olurlar inşallah. Böyle de güzeller. Bakıyom bi merkez arıyom içinde şeçemiyom bi türlü...
|
| 29 Mar 2010, 16:21 |
|
 |
|
konturat13
Kayıt: 18 Oca 2010, 14:13 İleti: 44 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
bende aynı biçim siyah şeyler görüyodum:)bikere siyahlı biri gördüm salonda. aldım elime ayakkabı çekiceğini :)ona doğru koştum bi baktım salon bom boş. kimse yok arkamdan ablam geldi ne yapıon o elindekiyle dedi. ben kala kaldım.bu olay baya küçükken olmuştu bide aile içi şiddte vardı o aralar bizde. 1 sene psikoloğa gittim.bi aralar kendi kendime yüksek sesle konuşuyodum falan filan toparlandım.işte her gün yaptığım gibi geçende psi whell çalışıdıodum.bide benim keşfettiğim bi taktik var (ıkınma)baya işe yarıo. yine öyle ıkınırken kıpkırmızı suratla masada oturuom başım ağrıdı(doğal olarak) kalktım bi tur attım geri bi geldim kağıtın bi köşesinde bi damla su vardı şaşırdım tabi fotosunu çektim koyıyım şimdi:---> http://www.resimupload.com/ds166424985_foto0168.html .işte benim ilginç hikayelerim :) .bide bi keresinde eşrefpaşalılar filmine gittik geçen arklarla dönüşte uzay gemisi gördük 3-5kişi hemen ceptelefonlarına sarıldık foto çekcektik kamerayı doğrultunca bişey fotoyu engelliyo kamerayı parazitliyodu onunda fotosunu ekliim.---> http://www.resimupload.com/ds719195511_foto0147.html
_________________ Çığlık içimde düğüm Çığlık gözümde yaş Bekle çocuğum Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
|
| 30 Mar 2010, 16:25 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Ben de görmüştüm bir kere ufo.Tek gören de ben değildim yanımdaki herkes.Öyle şehir kasaba gibi bir yerde değildi bir ormandı her yer kapkaranlık gece yıldızlar müthiş görünürdü.
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 30 Mar 2010, 16:40 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1368 Yaş: 15Konum: Konum falan yok :D Ettiği teşekkür: 33 times Aldığı teşekkür: 10 times
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
BENİM EN BÜYÜK HATAM ANEMLERE TKYİ GÖSTERMEMDİ rezil oldum
_________________Chi Forever 
|
| 31 Mar 2010, 13:48 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 721 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 13 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
sorun etme okadar:D tkde ilerleyip kanıtlarsın
|
| 31 Mar 2010, 14:58 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 510 Yaş: 17Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 4 times
|
benimki de korkuyor artık benden :D kitaplar fln almaya başladım oğlum iyimisin delirdinmi diyor :D
|
| 31 Mar 2010, 19:20 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 510 Yaş: 17Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 4 times
|
Bu arada bende 1-2 sene önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.. Bizim ev sokağın en başındaydı. Sokağın sonundan sağ köşeye dönünce bir kıraathane ve bizim dükkan vardı. Bir gün okuldan geldim eve üstümü değiştirdim tam dışarı çıktım annem aklıma geldi.. Bazen eve geliyordu ben geldiğimde .(bizim dükkanı o işletiyordu) Sonra düşünmeye başladım sokağın ortasında şimdi gelir mi acaba diye. Gözümde bir görüntü belirdi . Sokağın başındaki kıraathanenin önünde biraz boşluk var masaları fln oraya koyarlardı isteyenler orada gazete okurdu. Neyse gözüme görünen görüntü annemin gelişini o boşluktan gördüğümdü. Gördüğüm şeyde annem tam köşeyi döndüğünde bir baktım gerçekten döndü ve geliyor eve :) Daha sonra birkaç kere daha denedim ama olmadı :D Durugörü olabilirde olmayabilirde ama yinede güzeldi ... :)
(bu arada o zamanlar telekinezi fln ne demektir bilmezdim)
|
| 31 Mar 2010, 19:26 |
|
|