|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 09:21
|
| Yazar |
Mesaj |
|
whaki
Medya-Tanıtım
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 1 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
 Sitenin Sorunlari !!!
1. Site cok pasif, bi iki kisi giriyor, ya bakiyor yada bi konu acip cikiyor. 2. Sitede bi duzen yok, hersey karman corman. 3. Sitede Turkce'ye dikkat edilmesini istiyorum ( bundan sonra ben ole yapacagim, turkce karakterler haric cunku klavyede yok :D ) 4. Sitede alinti bilgiler degilde, bu isi bilenlerin kendi yorum ve anlatimlarinin olmasini istiyorum. 5. Siteye chatbox lazim diye dusunuyorum, hem muhabbet edebiliriz hemde aklina ufak soru takilan arkadaslarimiz oradan direk sorabilirler, boylece konu coplugunu onlemis oluruz. 6. Siteyi haraketlendirmek lazim, bi iki yenilikler yapilsin diyorum, mesela tema degistirilebilir bence cok sade, biraz telekineziye uygun bi tema olsun derim, farkli telekinezi teknikleri konabilir vs. ilgi cekici seyler. 7. Sitenin Medya Tanitim bolumune katildim bende, yakinda heryerde sitenin reklamlarini yapmaya baslayacagim, fakat bundan once sitenin bi duzene koyulmasini istiyorum ve bu konuda size yardim edebilirim, bos ve gereksiz konulari silelim derim. 8. Bence bu siteye has bisey olsun derim, suan aklimda bisey yok fakat, aklima guzel bisey gelirse yazacagim, sizinde onerilerinizi bekliyorum. 9. Sitedeki online olan kisilerin sayilarini arttirmaya calisalim, fakat nasil yapariz bilmiyorum :D
Eger bu yukardakiler yapilabilirse site dort dortluk olur diye dusunuyorum, sizinde katmak istedikleriniz veya itirazlariniz varsa buyurun...
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 29 AÄŸu 2010, 11:25 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 629 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 times Aldığı teşekkür: 9 times
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: Sitenin Sorunlari !!!
müthiş olur ya seninde dediğin gibi dört dörtlük olur resmen:)İnşallah adminler gerçekleştirirler
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 29 AÄŸu 2010, 11:38 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 3 times
|
4. 5. 7. Maddelerin kesinlikle yerine getirilmesi gerek !!
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 29 AÄŸu 2010, 11:44 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 629 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 times Aldığı teşekkür: 9 times
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
bence 6 yıda ekle:D
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 29 AÄŸu 2010, 12:08 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
tema olsun ama çok siyahi olmasın. açık kahve tonları olabilir ama buda güzel :D
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 29 AÄŸu 2010, 12:09 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 510 Yaş: 17Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 4 times
|
Bence şuanki çok sade.. Biraz bayıyo insanı :D Whaki: Evet çok güzel demişsin katılıyorum hepsine :)
|
| 29 AÄŸu 2010, 12:15 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
Orhuna katılıyorum ÖZELLİKLE 4. sonra 5. ve 6. yapılmalıdır ...
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 29 AÄŸu 2010, 12:29 |
|
 |
|
Spike
Telekinetik
Kayıt: 14 Haz 2010, 17:29 İleti: 51 Yaş: 102 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
whaki gerçekten doğru söylüyor bunlar yapılırsa dört dörtlük site olur
|
| 29 AÄŸu 2010, 13:38 |
|
 |
|
Saint
Kayıt: 25 Ağu 2010, 06:22 İleti: 7 Yaş: 14 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
üye sayısı ne kadar artarsa online olan kişi sayısıda artar :D
|
| 29 AÄŸu 2010, 15:42 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 22 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
sitenin konuları düzenlensin parola olayı (!) herneyse sitenin tüm herşeyine parola koysun üyeleri üyelere emanet edin yönetim !(!) sonra sitede daha az işe yarayan şeyler konulsun ve bunlarında üzerinde oynayıp gerçek olmayan yöntemler yayınlayın sitenin sadece elit kısmı sitenin sefasını sürsün vs. vs. ayrıca işe yarar bölümlerin içinde bile ayrıca şifreli bölümler eklesin masonik bişi olak ama üstüne tatlı niyetine azcıkda illüminatik olsun sonra tepin gitsin fırına (!) bilmem ... anlayan anladı balkabağı gibi (!) tatlı olan site üyesi , misafiri ve yöneticileri :)
_________________ İmza Yhok.
|
| 29 AÄŸu 2010, 16:01 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|