|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 08:28
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 22 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: Kafaya Takılanlar..
bnde bni gıcık etmelerine gıcık oluyom :D söleyecek söz yhoq nabim :D
_________________ İmza Yhok.
|
| 13 Mar 2010, 11:46 |
|
 |
|
yogurtsever
Kayıt: 22 Şub 2010, 18:05 İleti: 20 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
_________________ bugün merdivenlerden çıkarken, orada olmayan bir adamla karşılaştım. bugün de orada değildi. keşke dedim... keşke gitse...
|
| 13 Mar 2010, 13:40 |
|
 |
|
Electro Matt
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 02 Haz 2011, 08:09 İleti: 110 Yaş: 13Konum: Bateriyi coşturuyorum. :D Ettiği teşekkür: 5 times Aldığı teşekkür: 7 times
Yaşadığınız İl: 14 Bolu
|
Ben de bazen "şşt hımınınınım" derler de "Ne?" deyince "vvvvvup adalar anam" derler ya işte ona sinir oluyorum. Eğer zamanlamayı tutturursam cevap olarak "vvvvup adalar anam" diyeceğim. :D
_________________ İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın." Bob Marley
|
| 13 Eyl 2011, 20:17 |
|
 |
|
Goku San
Kayıt: 10 Eyl 2011, 11:55 İleti: 32 Yaş: 14Konum: Ölülerin Ve Canlıların Bir Arada Olduğu Yer... Ettiği teşekkür: 3 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
|
Aynen bendede o sorun var bende kıl oluyorum :)
|
| 14 Eyl 2011, 11:13 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|