|
|
Sistem saati: 08 Şub 2012, 08:31
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1133 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
 Re: Kafaya Takılanlar..
Valla gül gül öldüm:D
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 22 Oca 2010, 03:38 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
ahaha bende belediye otobüsü bilet gişesine geldikten sonra bi bilet diyince adamın " öğrencimi , tammı " demesi iğrenç bişey... zaten boyum kısa moralimi bozuyor xP :D
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 22 Oca 2010, 08:08 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 3 times
|
xD xD
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 24 Oca 2010, 11:40 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Bazı insanların bazı şeyleri abartılmasına sinir oluyorum mesela : Bazı kızların "ayy tırnaaam kırıldıı" diye bağırması, Erkeklerin önüne gelen herkese oğlum demesi, Siyah giyinen herkese acayip bakıp vah vah diyen teyzeler, Herkese askerlik anılarını anlatan yaşlı amcalar Sanırım benim kafama takılıyor :D
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 28 Oca 2010, 17:44 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
Bazı şeyler mantığımızın düz çizgisinden farklı olarak çıkıntı oluşturmuştur bunlardan bazıları bize gülünç bazıları bize korkunç gelir, bazılarında ise birşey anlamayız(bön bön tabirinin geldiği yer). Yani sıradan bizim aklımızdaki olması gereken dünyayla gerçek dünyanın farkı işte... Eğer herkesin olmasını istediği gibi olsaydı kimbilir nasıl olurdu...
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 28 Oca 2010, 17:49 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 721 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 13 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
herşeyi kafaya takmayın şapka takınxd
|
| 28 Oca 2010, 17:51 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Hayat kafaya takıpta onu bunu eleştirmek için değilmidir,bazen kendini bazen yaşamı bazen düzeni bazende başkalarını eleştirirsin sürekli bence yaşamanın tek adaletli yönüde bu eleştiri özgürlüğü xD
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 28 Oca 2010, 17:53 |
|
 |
|
patalok
Kayıt: 05 Kas 2009, 14:52 İleti: 35 Yaş: 20Ettiği teşekkür: 2 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
|
mesela dukanın kapısına 30 dk ya gelırım yazarlar nezaman gıttıgını nasıl bılecezde kac dk kaldıgını bılıcez
_________________ yolu olmayan ormanlarda mutluluk wardır yanlız yürünen deniz kıyısında sevinç topluluklar vardır.kımsenin zorla girmediği derin denizlerde ve sisindede müzik insanı daha az seviyorum diyemem ama dohayı dağa fazla...
|
| 11 Şub 2010, 20:59 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1133 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
Helal olsun :D Zaten kış bide senin esprin saolsun dondum...:D
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 12 Şub 2010, 02:23 |
|
 |
|
levitasyonmania
Kayıt: 13 Mar 2010, 10:17 İleti: 21 Yaş: 45 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
bende mp3 player imin kaybolasına gıcıkoluom
|
| 13 Mar 2010, 10:31 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|