|
|
Sistem saati: 05 Åžub 2012, 00:29
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 952 Yaş: 16Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: Kafaya Takılanlar..
ben insanların burnunu karıştırmasına gıcık oluyorum özellikle şehirde gezerken karşıdan gelen 10 kişiden 4'ü burnunu karıştırıyo
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 16 Eyl 2009, 13:59 |
|
 |
|
DeatH_StaiN
Kayıt: 27 Tem 2009, 22:30 İleti: 138 Yaş: 18 Konum: BursA Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Film ortasında reklamların küfür etmeme neden olmasından nefret ediyorum.. Verme film ortasında reklam meklam kardeşm,vericeksende kısa reklam ver cnbs-e gibi, Sonra neden batılaşma oluyo diyorlar?! sadece buda değil aklıma geldikçe yazıcam Doluyum bu konuda :D
_________________ ''Daha derinden Hissediyoru]v['' imza: Pisikopat Asral ManyaÄŸI
|
| 18 Eyl 2009, 12:58 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 952 Yaş: 16Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
|
bazı kişilerin profil isminin başına dj yazmasına gıcık oluyorum
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 18 Eyl 2009, 13:02 |
|
 |
|
joha
Kayıt: 16 Eyl 2009, 00:03 İleti: 8 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
sinemada film başladıktan sonra tin tin yerine oturanlardan...kafa görmek istemiyoruuz!ya da ....um. :)
|
| 18 Eyl 2009, 19:21 |
|
 |
|
joha
Kayıt: 16 Eyl 2009, 00:03 İleti: 8 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
çarşı,pazar...bebek arabalarıyla gelinmesin ya.millete de yazık sıkış tepiş.bebeklere de ..
|
| 18 Eyl 2009, 19:25 |
|
 |
|
ozzzyyy
İl Temsilcisi
Kayıt: 08 Şub 2009, 14:30 İleti: 150 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
derste komik bişe olup güldüğümde 'ne gülüyosun anlatda bizde gülelim' dien hocaya senin kıro sıfatına gülüyorum demek gelir içimden veya ders kitabını evde unuttum hocam diyince 'kendini nie evde unutmadın' sorusunu soran hocaya uçarak dalasım tersten çakasım gelio. xDxD bide o aramalar yokmu tam fıttırırsın hocalar gelio ilginç bi havayla sanki matrix teyiz(buda yemekteyiz gibi oldu huhaha xD)herbiri başka neo anlicağnız müdür desen morpheus (kırmızımı mavimi xD) neyse müdürün emriyle hocalar üzerimize atlar orası burası demeden her yerimizde bişeler ararlar bulamayıncada başarısızlığın verdiği sinirle geri dönücez edasıyla bi bakış atıp toz olurlar. not:ulan ztn bişe olsa kendi elimle getiririm sana nie bide arattırıp sonunda azar işitiyimki? xDxD nese şimdilik bu kdr... =)))
|
| 19 Eyl 2009, 21:10 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
bizim okulda da diolar arama yapılacak herkes bi şekilde toparlanmaya çalışıyo ama hiç arama olmuyo :D zaten olsa bile azar işiteceğim tek konu çantamın içinden çıkan çöplük :D her bulduğumu içine attığım için
|
| 20 Eyl 2009, 06:14 |
|
 |
|
ozzzyyy
İl Temsilcisi
Kayıt: 08 Şub 2009, 14:30 İleti: 150 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
siz orta okulsunuz galiba ondan arama olmuyodur :D:D
|
| 20 Eyl 2009, 10:57 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
öyleydi ama şimdi lise :D
|
| 20 Eyl 2009, 11:56 |
|
 |
|
ozzzyyy
İl Temsilcisi
|
:D:D
En son ozzzyyy tarafından, 26 Eyl 2009, 16:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.
|
| 20 Eyl 2009, 11:59 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|