|
|
Sistem saati: 08 Şub 2012, 08:32
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
DeatH_StaiN
Kayıt: 27 Tem 2009, 22:30 İleti: 138 Yaş: 18 Konum: BursA Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
 Re: Kafaya Takılanlar..
http://img9.imageshack.us/img9/7486/adszssw.jpgBu saç tarzı hiç bir hayvansallığa yada başka bir (herneyse) şeye benzemiyor, Gayet hoş duruyor ve giysilerinide özel tasarım olarak hayal etsek?! Emo kavramından çıkmış bir saç tarzı (bence)
_________________ ''Daha derinden Hissediyoru]v['' imza: Pisikopat Asral ManyağI
|
| 14 Eyl 2009, 19:05 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 953 Yaş: 17Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
evet gayet güzel. ben zaten klasikleşmiş saç şekileri için söylemiştim
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 14 Eyl 2009, 20:05 |
|
 |
|
DoGuKAN
Kayıt: 28 Ağu 2009, 22:30 İleti: 393 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
Zevkler-Renkler Tartışılmaz Benim Tarzım Kendimi Nasıl Rahat Hissediyosam Saçım Uzunken Kendimi Rahat Hissediyorum Yazları Uzatıyorum
_________________ İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
|
| 14 Eyl 2009, 23:53 |
|
 |
|
DoGuKAN
Kayıt: 28 Ağu 2009, 22:30 İleti: 393 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
HELE OKULUN İLK GÜNÜ YOKMU OFFFFFF xS
|
| 15 Eyl 2009, 00:05 |
|
 |
|
DoGuKAN
|
Bu Bi Oyundan Resim Ama Hangi Oyun Hatırlayamadım.. Final Fantasy Serisi Yada Warcraft Online'dan
|
| 15 Eyl 2009, 00:06 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 953 Yaş: 17Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
|
doğukan biz emo kızlar için konuşuyoduk. sen neden kendinden örnek verdin onu anlamadım? :D
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 15 Eyl 2009, 08:06 |
|
 |
|
DeatH_StaiN
Kayıt: 27 Tem 2009, 22:30 İleti: 138 Yaş: 18 Konum: BursA Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Final Fantasy versus XIII ana karakteri =)
_________________ ''Daha derinden Hissediyoru]v['' imza: Pisikopat Asral ManyağI
|
| 15 Eyl 2009, 12:37 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
bazı kızların "aayyşş saçın bozulmuşş" demesine gıcık oluyorum. yok devenin nalı
|
| 15 Eyl 2009, 13:41 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Bazen arkadaşlarım bana yürüyen ölü gibisin diyorlar peki hiç yürüyen ölü gördüler mi ki benzetiyorlar xD Bu kafama takılıyor mesela xD Evet doğru diyorsun ayyh sacım bosulmush diyolar bide adam gibi konuşsalar yine neyse insan sanıyor ki kıyamet kopacak x)
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 15 Eyl 2009, 14:25 |
|
 |
|
DeatH_StaiN
|
Ben annemin alışveriş gününden nefret ediyorum heleki yanında isem ve annemi arabada bekliyoruz o 30 dakika fln sonra aşağıya iniyorrrr.. :D
|
| 16 Eyl 2009, 13:55 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|