|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 08:31
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 953 Yaş: 17Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: Kafaya Takılanlar..
ben de kıl oluyorum hatta o anda genelde öpmemiş oluyorum. öyle sorulduğunda kaşlarımı çatınca misafir hemen gerek yok canım dio :D :D
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 14 Eyl 2009, 14:20 |
|
 |
|
KralBenim
Medya-Tanıtım
Kayıt: 29 Mar 2009, 16:08 İleti: 153 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 1 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
__________________________________________ Astral seyahat denerken yatakta uyuya kalmaktan. __________________________________________ Ağız şapırdatan insanlardan. __________________________________________ Üst kattaki gecenin bi vakti ağlayan çocuktan __________________________________________ Telefonla konuşurken bağıran insanlardan __________________________________________ Günün yorgunluğuyla yatağıma yattığımda başıma didinen sivrisinekten
aklıma gelirse yazıcam.
En son KralBenim tarafından, 26 Ekm 2009, 14:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| 14 Eyl 2009, 14:47 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 953 Yaş: 17Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
|
bi yere misafirliğe gittiğimizde ikram edilen yiyeceklerden yememiz için sürekli bizi zorlamasına gıcık oluyorum
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 14 Eyl 2009, 15:04 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
bazı insanların yemek yedikten sonra ağızlarıyla cık cık sesleri çıkarmasından nefret ediyorum >(
|
| 14 Eyl 2009, 15:06 |
|
 |
|
KralBenim
Medya-Tanıtım
Kayıt: 29 Mar 2009, 16:08 İleti: 153 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 1 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Emolardan (özellikle kız emo)
|
| 14 Eyl 2009, 15:12 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
|
| 14 Eyl 2009, 15:19 |
|
 |
|
KralBenim
Medya-Tanıtım
|
Son yillarda artik kim cikarmişsa bir emo tarzi tuttu gidiyor. simdiye kadar rapper, rocker, punker falan takilanlari gördükkü ve emo cok değişik bir kavram.
Aşiri yapildiğinda insani hayvana benzetiyor, az yapildiğinda cok tatli bir imaj verebiliyor. ama bizim türk halki herşeyin aşirisini sevdiği icin bununda aşirisina kaciyor.
Emo kelime olarak ingilizcede, emotional olarak geciyor. emotional ‘in türkçesi ise duygusal demektir. ülkemizde aşiri olan emo kültürü insanlarimiza farkli davranmaya teşvik ediyor. yolda yürürken coğu emoya milletin sirkdemi calişiyorsun sen, v.s gibi garip ezici kelimeler kullanip ineğin trene bakdiği gibi bakildiğini görebiliyoruz.
Kuşkusuz bir emo ‘nun bakişlari, giyinişleri siradışı resmen ben farkliyim diyorlar. ama gözünüzü seveyim fazla farkli olmayin hayvanlara benziyorsunuz gitgide.
sana kisaca 10 adımda emo kültürünü yansıtayım caryes...
1 - Yaşları 14-20 arasında. 2 - En önemli kural saçlar. Saçlar tek gözü kapatacak şekilde öne doğru taranmalı ve spreylenmeli. Kısa saçlı veya kel bir emo olamaz. 3 - Dar pantolon giyilmeli. Damalı olanları makbul. 4 - Ayakkabılar Vans veya Converse olmalı. 5 - Gözler koyu renk far sürerek boyanmalı. Mor ve kırmızıya yakın farlar da aynı puslu bakışı vermek için ideal. 6 - Soluk benizliler emo’luk konusunda daha şanslı. 7 - Renkli oje sürülmeli. 8 - Hüzünlü ve dertli bir intiba uyandırmak gerek. Her an ağlayacakmış gibi bir bakış da cabası. 9 - İyi bir emo, zayıf olur. Öyle hassastır ki, yemez içmez. Aralarında hiç et yemeyen de var. 10 - Yere, kaldırıma oturulur.
Do You understand caryes ?
|
| 14 Eyl 2009, 15:25 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
anladım da bayağı bilgilisin bu konularda. emo olan bikaç arkadaşım var resmen onları tarif etmişsin. aslında hayvana benzedikleri konusunda bayağı haklısın
|
| 14 Eyl 2009, 15:31 |
|
 |
|
DeatH_StaiN
Kayıt: 27 Tem 2009, 22:30 İleti: 138 Yaş: 18 Konum: BursA Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Bazı emolar var emo saç tarzını değiştirebiliyorlar ve hayvansı bir görünümleri olmuyor, Tarz değilde resmen kendisini farklı karaktere bürünebiliyorlar,ben rast gelmiştim,Kralbenim cidden dediğin gibi içten ben farklıyım diyorlar.. http://i277.photobucket.com/albums/kk41/metanorn/games/final-fantasy-versus-xiii-famits-3.jpg Bu 3D bir fotograf fakat geçenlerde rast gelmiştim gerçeğine internette gezerken,tekrar bulabilirsem hemen koyarım =)
_________________ ''Daha derinden Hissediyoru]v['' imza: Pisikopat Asral ManyaÄŸI
|
| 14 Eyl 2009, 18:11 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
genelde süs köpeklerine benzetiyorum
|
| 14 Eyl 2009, 18:24 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|