Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
Lucid Dreaming
Lucid dreaming yani lusid rüya yapmak rüyanızda uyanmak ve isteğinize göre bir rüya yaşamaktır. Yani tamamen uyanmamanıza rağmen zihniniz rüyada olduğunuzu anlar bu sayede rüyamızı kontrol edebiliriz. Rüyamızda yapabileceklerimizin sınırının -neredeyse- olmaması lusid rüyayı oldukça eğlenceli kılmaktadır. Lusid rüyanın astral seyehatle yakından alakası vardır, astral seyehatteki fark beden uyurken zihnin uyanmasına üstelik enerjiyle ilgili olaylarda yaşanmaktadır. Lusid rüya yapmak çok zor değildir saat 3-4 gibi yaşayacağınız ufak bir uyartı(ışık, ses) sizin lusid rüya yapacak kadar uyanmanızı sağlayacaktır ama aklınıza lusid rüya yapmayı çok takarakta gecenin herhangi bir saatinde lusid rüya yapabilirsiniz. Hatta lusid rüya sırasında hipnotik telkin kullanılırsa kişinin rüyasının ne olduğunu anlanılabilir ve rüyaya etki edilebilir. Lusid rüyanın aşırı yapılması psikolojik sorunlara yol açmaktadır, zira hiçbir kimsenin sahip olmadığı bir hayatı ve hiçbir bilgisayar oyununun veremediği eğlenceyi lusid rüya yaparak elde edebilirsiniz.
Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür:3 times
Re: Lucid Dreaming
enesim tam benim konumu yazmışsın ya (: bende doğuştan bu yetenek var. kendime ait küçük bir tekniğim var; uykuyla uyanıklık arasındayken(hani tam dalacakken etraftaki tüm seslerin kesildiğini hissettiğiniz an) birşey düşünün, o an o rüyaya gideceksiniz ve bunun az çok farkında olacaksınız, tabi ben bunu geliştiremedim o ayrı (: belki hatırlarsın sanada bunu anlatmıştım ilk tanıştığımızda :)
21 Oca 2011, 20:19
eien
Yeni Kullanıcı
YaÅŸ: 21
Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Teşekkürler :)
_________________ Sadece yapmak istediğinizi yaparsınız.
22 Oca 2011, 09:28
muhammet
YaÅŸ: 14
Konum: canımın istediği yerde... Ettiği teşekkür:3 times Aldığı teşekkür:4 times
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
ölüm riski var mı?
_________________ brain to start the war!!! Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
18 Nis 2011, 14:49
Dogukan64
İl Temsilcisi
YaÅŸ: 15
Ettiği teşekkür:7 times Aldığı teşekkür:6 times
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
tbiki de hyır :D daa neler yha :D
_________________ [*][*][*]UNUTMAYALIMKİ HER ŞEY ALLAH'IN (C.C.) İZNİYLE OLUR .[*][*][*]
18 Nis 2011, 17:09
qUrKaN
YaÅŸ: 14
Konum: Astraldeyim Hacı Ettiği teşekkür:7 times Aldığı teşekkür:10 times
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
bnde lucid deniyorum bukadar güzelmiymiş lucid şimdi daha istekli oldum
_________________ "Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK" "qUrKaN"
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz