Sistem saati: 08 Åžub 2012, 17:24

Konuya cevap yaz  [ 43 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Tum Site Uyelerinin Dikkatine 
Yazar Mesaj

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 9 times
Aldığı teşekkür: 16 times
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
İleti Re: Tum Site Uyelerinin Dikkatine
beni hiç birşey kahretmez merak etme verilecek cevap o kadar çokki hangisini yazacağımı bi düşüneyim
bide senden üs düzeydeysen benle ve diğer modlarla nasıl konuşaçağını öğren sonra yazı yaz dostum fenomen adlı moda laklak la olmaz demişsin bu senin sitedekimodları takmadığın anlamına geliyor dikkat et ok mu

26 Ekm 2009, 16:13
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 53

Ettiği teşekkür: 0 zaman
Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
zaza54 yazdı:
beni hiç birşey kahretmez merak etme verilecek cevap o kadar çokki hangisini yazacağımı bi düşüneyim
bide senden üs düzeydeysen benle ve diğer modlarla nasıl konuşaçağını öğren sonra yazı yaz dostum fenomen adlı moda laklak la olmaz demişsin bu senin sitedekimodları takmadığın anlamına geliyor dikkat et ok mu

Bu sitede herkez eÅŸittir.
Moderatör oldun diye egonu günden güne beslemişsin ve bizi kendinden yüksek görüyorsun ve seninle bir padişahmış
gibi konuşmamı bekliyorsun.
Benim seninle mod değilde normal bir üyeymiş gibi konuşmam sana garip geliyor.
Ve benim sana şuan durduğun mertebeyi hatırlatmam
sana zor geliyor. Hazmedemiyorsun.
Zaman herşeyin ilacıdır.

26 Ekm 2009, 16:33

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 9 times
Aldığı teşekkür: 16 times
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Insanoğlu bazı egolari beslemek zorunda bu insanın içinde var sen bi empati yap kendini benim yerime koy sende illaki olacak ama burada ki sitedeki amacın ne niye geldin tamam sende düşüncelerini ifade ettin inanmıyorum dedin ama hala sitede dolanıp bunu savunuyorsun zaten inanmayan insanın burda işi ne senin başka bir düşüncen var ama o düşüncemi saklamakta iyisin ve bu arada ben de hazmedememe duygusu oluşmaz neden mı çünkü dünyayı takmam kafaya ha sen mod olmuşsun ha ben sonuçta ölünce toprak altında aynı olacak ne fark eder onun için kıskançlık olsun bunları kafaya takmam 3 günlük dünya için Deymez eğer hala tk hakkında söylediklerinde ısrarlıysan lütfen bu siteyi terk et çünkü burdakiler sana inanmazlar

26 Ekm 2009, 19:28

YaÅŸ: 100

Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
narayoklar yazdı:
zaza54 yazdı:
quote="zaza54"]yav ben kilitledim konuyu burak abi açtı ama biraz hakaret etmedim diil adama :))

Birde hakaret ettiğini rahatça söylemezmi :S.
Bu yüzden sert bir şekilde uyarı aldığını ne çabuk unuttun zaza.

Ayrıca böyle bir kararı siz yetkililer değil Site yöneticileri karar verir.

Sizlerin görevi;
Yetkililer (yaygın adı ile moderatör) bireysel (ya da grup olarak) gün be gün yönetikleri forumları gözlemlemek görevini üstlenmiş olan kimselerdir. Yönettikleri forumlarda iletileri düzenleme, silme ya da kilitleme, kilitli iletiyi açma, taşıma ya da başlıkları bölme gücüne sahiptirler. Genellikle yetkililer kapalı başlıkları ve olumsuz materyal ihtiva eden iletileri engellemekle görevlendirilirler.

afedersin ama sanki site seninmiş gibi rahaaat rahat konuşuon senin bu yaptığım ayıp[/quote]

Ben sana ve senin gibilere sahib olduğu rütbeyi hatırlattım. Yazdığım yazıdan sitenin sahibi gibi konuşmamı görmen
kendini savunma şeklin. Yazdığım yazıdan beni aşağılıcak bir açık bulmaya çalıştın.
Bulamıyınca da her zavallı insan gibi çamur attın.
Şimdi bu yazıyada verecek bir karşılığın yok.
Ve bu seni kahredecek!..
Yeni arayışlar içine giriceksin.
Sahib olduğun rütbeyle egonu beslemeye devam et sen...
ALINTI

madem psikoloji saldırısı kullanmışsın bende bu dediklerini çözeyim :)

orada senin açıklarından zayıf birisiyle sana karşı geldi sense bunu onun diğer açıklarını çıkarmadığını varsayarak kendi yazının doğru olduğunu söylüyorsun lütfen iki tarafta doğru olsun :)

çamur atma olayı karşıdakini olabildiğince ezik ve suçlu hissettirme için söylenmiş bir söz ve karşıdakine karşı gereksiz bir nefretin simgesi tavsiyem biraz sakin ol

karşılığın yok demişsin ama ben olsam karşılığım olurdu cümlenin havasını tamamlamak için söylediğin bir cümle eğer doğru olsaydı gerçekten iyi olurdu ama pek oturmamış :)

karşıdakinin kahretme olayı senin nefretinin en büyük göstergesi ilk dediğimdeki gibi bir olayın zirvedeki halidir bu dediklerin

rütbe olayına ben birşey demek istemiyorum biliyorum asıl konu oradan kaynaklanıyor ama ben açıklama yapmayacağım çünkü o konu bende henüz yerleşmedi malum henüz genciz bazı kavramlar oturmadan gerekli açıklamayı yapamam yaparsam objektif olmaz

bu kadar psikolok gibi konuştum ama ben hayatımda psikoloji dersi almadım o yüzden ders veriyor gibi olmamak için çok ciddiye almamanı istiyorum sonuçta bizim amacımız kimseye ders vermek yada kapak edip göndermek değil :D bizim amacımız telekineziyi tartışmak-tanıtmak-çalışmak

26 Ekm 2009, 19:35

YaÅŸ: 100

Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
düşündümde mesajım çok anlaşılır olmamış bu yüzden tekrarlamakta fayda var parantez içindeki bir yazı olarak düşünün

2. paragrafta yani dediklerimin en önemli kısmında şöyle demek istedim narayoklar adlı arkadaşın açıklarından çokta göze batmayan bir tanesiyle zaza ona karşı birşeyler söylemişti ama narayoklar bu açığının çok önemli olmadığını ve dediklerinin doğru olduğunu söyledi çünkü zaza bunun dışındaki açıkları bulmamış bu basit açığı bulmuştu...

26 Ekm 2009, 22:17

iyi Düşünmüşsünüz GErçekten. Bölesi Daha İyi Olur. ..

26 Ekm 2009, 23:43
Kullanıcı avatarı

zaza54 yazdı:
Insanoğlu bazı egolari beslemek zorunda bu insanın içinde var sen bi empati yap kendini benim yerime koy sende illaki olacak ama burada ki sitedeki amacın ne niye geldin tamam sende düşüncelerini ifade ettin inanmıyorum dedin ama hala sitede dolanıp bunu savunuyorsun zaten inanmayan insanın burda işi ne senin başka bir düşüncen var ama o düşüncemi saklamakta iyisin ve bu arada ben de hazmedememe duygusu oluşmaz neden mı çünkü dünyayı takmam kafaya ha sen mod olmuşsun ha ben sonuçta ölünce toprak altında aynı olacak ne fark eder onun için kıskançlık olsun bunları kafaya takmam 3 günlük dünya için Deymez eğer hala tk hakkında söylediklerinde ısrarlıysan lütfen bu siteyi terk et çünkü burdakiler sana inanmazlar

Doğru insanoğlu bazı egoları beslemek zorunda ama senin gibi suyüzüne çıkarmak zorunda değil.
Kendimi senin yerine koyuyorum senin yaptıklarını yapmazdım.
Site de inan inanmayan herkez dolaşabilir diye biliyorum burası bir forum herkez
fikirlerini ortaya koyabilir.
Dünya'yı takmam demişsin takmasaydın bana burda cevap vermezdin.
Bu siteyi terk et derken de ÇARESİZLİĞİNİ dile getirmişsin.

27 Ekm 2009, 10:25
Yönetici
Yönetici

YaÅŸ: 20

Ettiği teşekkür: 3 times
Aldığı teşekkür: 42 times
Naryok bak burasi telekinezi sitesi.bura bi forum.ama o demek diilki gelib her kesin aklini karisdirasin.onlarin hevesini olduresin.kendin inanmiyorsan inanma sana kimse bir sey demiyor.kendi dusuncen.Bura bir forum diye her gelen agzina geleni yazsin.olemi dusunuyorsun forumu?Simdi otur ve bir karar ver ya tkyi sec,ya da bos seyler yazma burda tamammi.forumda dolasmana bir sey demiyorum ne kadar istersen altini ustune getir sitenin ama oteki dediklerimi unutma tamammi.Bi de inan burda adminlerde,genel ytkililerde ,modlarda,uyelerde hepimiz esidiz.Ben yetkiliyim ama oyle uyelerevar ki benden co daha iyi yapa biliyor bu isi.onun icin kimse rutbesi var diye baskasini hor goremez.gorenleri de uyaririz

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

27 Ekm 2009, 10:59
Kullanıcı avatarı

fenomen yazdı:
Naryok bak burasi telekinezi sitesi.bura bi forum.ama o demek diilki gelib her kesin aklini karisdirasin.onlarin hevesini olduresin.kendin inanmiyorsan inanma sana kimse bir sey demiyor.kendi dusuncen.Bura bir forum diye her gelen agzina geleni yazsin.olemi dusunuyorsun forumu?Simdi otur ve bir karar ver ya tkyi sec,ya da bos seyler yazma burda tamammi.forumda dolasmana bir sey demiyorum ne kadar istersen altini ustune getir sitenin ama oteki dediklerimi unutma tamammi.Bi de inan burda adminlerde,genel ytkililerde ,modlarda,uyelerde hepimiz esidiz.Ben yetkiliyim ama oyle uyelerevar ki benden co daha iyi yapa biliyor bu isi.onun icin kimse rutbesi var diye baskasini hor goremez.gorenleri de uyaririz

Her gelen ağzına geleni yazsın diye birşey söylemedim. Ahlak sınırları çerçevesinde
herkez fikirlerini ortaya koyabilir.
bana iki seçenek sunmuşsun ya Tk lehine konuş yada sus.
bir üçüncü seçenek daha olmalı. Senin mod olarak böyle düşünmen çok yanlış.
Senin mod olarak görevin inanan inanmayan herkezi korumak kollamak objektif düşünmektir.

27 Ekm 2009, 11:07
Yönetici
Yönetici

YaÅŸ: 20

Ettiği teşekkür: 3 times
Aldığı teşekkür: 42 times
alternativ duymussundur.o iki secenek sunar ya bu ya bu ikisinden biri.ben 3 sansida sundum.telekinezi aleyhine bir sey yazmadan sitede dolasa bilirsin.Ayrica burdakiler hepsi benim abi,abla ve kardeslerimdir.Her kese esit davranirim.ahlaksiz kimse durduk yere soz solemez.zaten bir seyden sonra bile soylerse yine uyarilir.

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

27 Ekm 2009, 11:12
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 43 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki