Sistem saati: 08 Åžub 2012, 09:20

Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 146 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sonraki
Element Kontrolü Grubu 
Yazar Mesaj
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

YaÅŸ: 101

Ettiği teşekkür: 0 zaman
Aldığı teşekkür: 2 times
İleti Element Kontrolü Grubu
Eveeeet beni çok seven (!) büyük-minnak arkadaşlarım hepinize koccaaman bir merap! Sitenizin biricik cadısı geri döndü tatilden. eminim çok sevinmişinizdir (!) Zuhahahahaha . Neyse Sadede gelirsek :

Şimdiiik biz AkrepKral abimizle düşündük , kaşındık ve bir forum açtık :) ben bu forumda element kontrolü dersleri vereceğim daha doğrusu sizi bunun için hazırlayacak/insiye edecek ve elementleri kontrol edebilecek seviyeye getireceğim. şimdi siz diyeceksinizki aman efendim ben zaten hidro/terra/pyro/aero kinezilerinden yapıyom ne gerek var . şöyle ki : onlar telekinezi canlarım ciğerlerim element kontrolü değil element kontrolüne hazırlanmanız - onunla bütünleşmeniz ve ondan önce yapacağınız çalışmalar aylar yıllar alırken mumun alevini büyütmeye nasıl ateşe hüküm etme diyorsunuz anlamıyorum. (Doğru zaten pyrokinezi (!) yaparsanız anca mumun alevini büyütürsünüz zuhahaha).

bazılarınız bana inanmazsınız , güvenmezsiniz açıkçası umrumda değil benim güvenimi sarsıp oraya buraya verdiğim dersleri copy paste yapanlarla değil , insanlığı olanlarla çalışacağım. diyeceksinizki nerden buldun bu bilgileri söyliyim :

4 yıl boyunca sürekli element kontrolü üstünde araştırmalar yapıyorum artık gına geldi ama bulduğum sonuçlar inanılmazzz.. şunu söyliyim bi kapçık suyun karşısına geçip suya emirler yağdırmak suyu hareket ettirmenizi değil anca titretmenizi sağlar. siz yıllarcada çalışsanız su sadece titremeye devam eder. birçok pagan ve müslüman derneklerle görüştüm. benim için yasak değil , müslüman kardeşlerimcede günah değil bu elemental kontrol. içiniz rahat olsun.

şimdiden uyarayım bu süreç çok zorlu ve sıkıcı o kadar sıkıcı ki.....

bu yola girecek olanlar için şunu söylemem gerek : her şeye hazırlıklı olun. gruba girecekleri her şeyi göze alabilmiş kişiler olacak. her şeyi. element kontrolü maji kadar ciddiyet ve çok çalışma isteyen , yanlış veya eksik yapıldığında tehlikelere yol açabilen bir 'külttür'.

veee çalışmalar sonunda diyelim ki başarılı olamadınız. hiç merak etmeyin. gizlilik ödülünü verecektir. yani eğer başarılı olamazsanız. çalışmalarınızın bir ödülü olarak evren size kimseye vermediği okült güçler veriyor. lütfen bu işi çocuk oyuncağı sanmadan güzelce başvurularınızı yapın. başvurularınızı yaptıktan sonra sizi msn üzerinden küçük bir teste tabi tutucam çünkü bana göre bilgi rastgele herkese değil , hak edene verilir.

2 su , 2 toprak , 2 ateş ve 2 tanede rüzgar öğrencisi seçicem. ama bu 2 su öğrencisinden biri ben olduğum için sudan sadece 1 kişi alıcam :)) -ah! ne kadar gıcığım hahaha- seçtiğim öğrencilere forumun şifresini vereceğim. (forum şifreli hihi!!). ve tabiiki kuralları unutmamak lazımmm :

*Forum içeriğini diğer forumlarla paylaşmak
*Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
*Foruma ait özel kuralları ihlal etmek
*Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak

TEHLİKELİ ve kesinlikle yasaktır . Kural ihlali tespit edildiğinde uyarmaksızın üyelik silinecektir.

tehlikeli kısmını ben ekledim gerisi AkrapKrala ait :)) neden tehlikeli ?? tehdit etmek gibi oluyor ama kuralları ihlal eden benim hışımıma uğrar!! zuhahaha bu bazılarınıza komik gelecek bazılarınız bana diklenecek ama ben gayet ciddiyim. bu bilgileri hiçbir forumdan bulamazsınız. konu gayet ciddidir. diyeceksiniz sana bir lunarkinezi (!) atarım görürsün. bana sökmüyor arkadaşlar karanlık teknikler tam tersi bana yaptığınız iyi veya kötü her şey size üç katı geri döner. bu konudada uyarayım. kısacası gruba alınanlar çenelerini biraz kapalı tutacaklar

Ah Cömert Tanrıça!! Söylemeyi unuttum. Sadece grup dışına değil grup içinede bir şey sızdırmayacaksınız. Ciddi söylüyorum. bu sizin yararınıza olur. Ben dersi yazıcam , siz okuyup uygulayacaksınız. bu sizde kalacak. gelişiminizi sadece siz takip edeceksiniz ben sadece yardımcı olacağım sorularınıza cevap vereceğim. böyle yapmazsanız ne elemental kontrole nede diğer okült güçlere sahip olabileceksiniz.

tekrar tekrar tekrar söylüyorum. bu yola giren kişi çok büyük ciddiyet ve disiplinle çalışacak. dersleri ihlal edip ertelerseniz tekrar baştan başlamanız gerecek. zaman çok değerli. ve kesinlikle sabır sabır sabırlı olacaksınız. birden bire fırtınalar estirmeyi - kayaları kaldırmayı beklemeyin bunlarda olacak ama zamanla .. mesela direk element üzerinde uygulamaya ya birdahaki sene yada iki sene sonra geçeceğiz ama sonuçlarını gördüğünüzde bana minnetkar kalacaksınız.

eveeet başvurularınızı bana özel mesajla şu şekilde atacaksınız :

Adı-Soyadı :

Anne Adı (İnsiye ve enerji çalışması için) :

Burcunuz (Dolayısıyla Elementiniz) :

Parapsikoloji Özgeçmiş :

Neden Element Kontrolü İstiyorsunuz Bunu ne Kadar İstiyorsunuz :

YaÅŸ (12+) :

Msn Adresi :

msn adresini sizi sınamak için istiyorum. eğer vermek istemezseniz sorularınızı özel mesajlada gönderebilirim. ama kopya çekmeniz imkansız çünkü birkaç soru dışında herkese farklı sorular soracağım. başvuru için son tarih : 15 eylül 2010

element kontrolü formu sitenin en altındaki kısımdadır. ama şifrelidir direkt link :

http://telekinezi.org/element-kotrolu-f116/

yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.

24 AÄŸu 2010, 09:02
Profile bak Özel mesaj gönder WWW

YaÅŸ: 22

Ettiği teşekkür: 1 zaman
Aldığı teşekkür: 7 times
İleti Re: Element Kontrolü Grubu
Hmm iyi olmuş bu.Bende bu konuda araştırma yapıyordum.Her konuda bilgiye ihtiyacım var ama şu kimlik bilgilerini paylaşmak hoşuma gitmiyor.Neyse umarım yardımcı olursun.

24 AÄŸu 2010, 13:33
Profile bak Özel mesaj gönder

YaÅŸ: 16

Aldığı teşekkür: 1 zaman
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Siteyi canlandırmak için güzel olur ... Attım özel mesajla bilgilerimi ...

By T€$
Timuçin €mre $en

24 AÄŸu 2010, 13:39
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 18

Aldığı teşekkür: 3 times
Umarım Kabul edersin beni öğrencin olarak :D

24 AÄŸu 2010, 16:08
Medya-Tanıtım
Medya-Tanıtım

YaÅŸ: 18

Ettiği teşekkür: 1 zaman
cok guzel :) umarm kabul edilirim ^^

24 AÄŸu 2010, 16:32

YaÅŸ: 100

Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
Tebrikler sitemizin cadısı. :) Bu bölümde yapacakların henüz alıştırma. Eğer şu büyük düzenlemeyi bir yapabilirsek orada tüm yönetim kadrosunu sıkı bir çalışma bekliyor olacak.

24 AÄŸu 2010, 16:35
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

arkadaşlar ben su elementini alacağımı söyledim. düzeltiyorum :

ben ve istekli diğer majisyenlere 4 elemente hükmetme öğreticem. sırf bunun için hazırlanmış bir kitap aldım. ben ve diğer majisyenlerin eğitimi 4 elementin üzerine ve o kitaptan olacak. tekrar söylüyorum bu iş tehlikeli olabilir ciddiye almazsanız. hadi bakalım hayırlısı :D

yani su elementinede 2 kişi alabilirim. aslında sayıları 3'e çıkarmayı düşünüyorum ama emin değilim. çok hırsız geçti hayatımdan. inşallah burda böyle olmaz.. :D

yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.

24 AÄŸu 2010, 18:04
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

bu arada mesajları hala göremediğim için son mesaja flood yaparak ekleme :

bütün başvuruları değerlendiriyorum. sorularınızı ömden göndericem. inşallah geçersiniz sınavları. Tanrıça hepimize yol göstersin..

saygılar

24 AÄŸu 2010, 18:05
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 15

Ettiği teşekkür: 9 times
Aldığı teşekkür: 9 times
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
bende havayı kontrol etme hakkında uzun uzun araştırmalar yapmıştım kendimde yapabiliyorum bende hava bükmek üzerine kendi tecrübelerimle anlatabilirim :D

24 AÄŸu 2010, 20:05

YaÅŸ: 22

Aldığı teşekkür: 0 zaman
göndersemmi aceb :D zuhahah muhaha puhahah
nese yapabildigimce yapcam bu tür ilginc işlere takığımdır zaten :D
Novus Ordo Seclorum :D
Saygılar(ömden mesaj atarsam şaşırma lütfen sitemizin cadısı)

25 AÄŸu 2010, 07:11
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.   [ 146 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sonraki