|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 09:34
|
| Yazar |
Mesaj |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 267 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 zaman Aldığı teşekkür: 7 times
|
 Re: Element Kontrolü Grubu
Öyle birşeyin olmasına kesinlikle müsaade etmem.Ama verdiğim bir çalışmayı size söyleyeyim tabi buda çalışma değil yazının sonunda tavsiye olarak söyledim.Esma-i erbaini kullanın.İnternetten araştırdığınızda karşınıza çıkar...
_________________ Sınanıyorsunuz...
|
| 06 Eyl 2010, 15:20 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
cehayet sende benim gibi yap ve kinetik prensin dediklerine kulak asma. gruba alınamadı diye bizi saptırmaya çalıştığı her halinden belli. tabiiki her fırsatta bize çamur atacak. ben umursamıyorum bile...
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 06 Eyl 2010, 15:47 |
|
 |
|
özgür oğlan
Kayıt: 08 Haz 2010, 12:30 İleti: 55 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
bi şey soracam ben hydroya nie msjlarıma cvp vermiosun acaba bunda bir kendini üstün görmemi var acaba .............
|
| 08 Eyl 2010, 07:18 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
hayır sadece grubun tamamlanmış olması
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 08 Eyl 2010, 07:36 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 953 Yaş: 17Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
sitemizde herkes özgürdür.. her soruya cevap verme gibi bi zorunluluğu yok arkadaşımızın. lütfen ayrı bi grup açıyor diye kendisine ön yargıyla bakmayın. bazı hareketlerinden rahatsız olabiliriz ama söylediğim gibi herkes özgürdür kurallar dışına çıkmayacak kadar. =)
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 09 Eyl 2010, 13:10 |
|
 |
|
özgür oğlan
Kayıt: 08 Haz 2010, 12:30 İleti: 55 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
hayır öle bi amacım yoqqq sadece cvp verir die düşünmüştüm sonuçta soru sormaya açık ni site deilmi
|
| 11 Eyl 2010, 19:15 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 22 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
ah hydro :D senin gibilerde benim umrumda deÄŸil seni kayda deÄŸer biri olarak hafizamda tutmuyorum zaten umrumda bile deilsin
''egoistsin ve sefilsin'' lafınıda imzana eklemişsin bu arada ne güzel hakaretler bunlar sbulobo lop lop looop :D
_________________ İmza Yhok.
|
| 11 Eyl 2010, 19:40 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 953 Yaş: 17Konum: MidnigT SuN Ettiği teşekkür: 21 times Aldığı teşekkür: 8 times
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
kinetik prens! terbiyeni takın adam ol! yazdıklarına nedense sadece kendin gülüyorsun bunu düşün biraz...
_________________Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Çünkü kraliçenin kızıyım MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
|
| 12 Eyl 2010, 03:51 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
|
yarı-ban yediğim için cevap yazamıyorum. yazsaydım cevaplarınızı seviyenize göre dağıtırdım gözünüz arkada kalmasın
|
| 12 Eyl 2010, 08:17 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
adam kimseye ben yapabiliyorum demesine rağmen adamı suçladınız ... Kandırıldık diğe tepki verdiniz tamam anlarımda daha fazla uzatmanın mantığı yok ... oldu bitti işte! ömür boyu birbirinize"seviyesiz , cahil , yalancı , sefil " gibi cümleleri söylerek geçirmek hoşunuza gidiyo galiba ama bence yapmayın ... bunu her iki taraf içinde söylüyorum ( belki çok bilmiş gibi olcak kusurabakmayın ama ) her ikitarafta kendisine bi baksın ... hatalarına ... ben özençin hatalarını anladığını sanıyorum ama sizde daha fazla uzatmayın ( batuhan sana diyorum bunu :D )
Saygılar XD
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 12 Eyl 2010, 10:25 |
|
|
| |