| Yazar |
Mesaj |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 510 Yaş: 17Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 4 times
|
 Işınlanma Kapısı Oluşturmak (Teleportation Portal)
Portal enerjiden yapılmış solucan deliğidir. Chakralarımızla portal yapabiliriz. Portalları biryerden başka bir yere ışınlanırken, zaman üzerinde hareket ederken ve boyutlar arası geçişler için kullanabiliriz.
Görsel Teknik
Adım 1 Bedeninizi enerji ile doldurun..
Adım 2 Gözlerinizi kapatın ve bedeninizi gözlerinizin önüne getirin..
Adım 3 Görsel bedeninizin bir bölümünde ışınlanma kapısı oluştuğunu hayal edin.
Adım 4 Kendi enerjinizle oluşturduğunuz görsel bedeninizin enerjisini karıştırınız.
Adım 5 Sonra nereye ışınlanacağını düşünün.
Adım 6 Görsel bedeninizi portala yürüdüğünü imajine edin..
Adım 7 Şimdi 1 km kadar uzaklıkta bir yerde bir portal daha hayal edin ve görsel bedeninizin o portaldan çıktığını hayal edin..
Adım 8 Ardından tekrar portala girdirin ve başlangıç noktasına dönmesini sağlayın..
Unutmayınız Işınlanma alanınızı genişletmek için çalışmalar yapın ama portallara geçmeden önce mutlaka nesneleri ışınlamış olmanız gerekli.
--Alıntıdır--
|
| 18 Nis 2010, 13:20 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1133 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 2 times
|
 Re: Işınlanma Kapısı Oluşturmak (Teleportation Portal)
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bunu normal bir insan yapamaz.Enerjisi yetmez.Yapsa bile ışınlanmayı başarsa bile bi deri bi kemik gitmeyeceği ne malum?
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 18 Nis 2010, 13:26 |
|
 |
|
kanseytanı
Kayıt: 18 Nis 2010, 10:59 İleti: 29 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
zaten bunun için enerji depolama gerekir...enerji aralığın ne kadar fazla olursa< güçlerinde o kadar mütiş olur(istisnalar kaideyi bozmaz)
_________________ KAN YAÅžAMDIR...
|
| 18 Nis 2010, 13:36 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 22 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
bunun ne oldugunu anlamadım ( amacını da anlamadım (insanın gücü yetmezse ztn ? :D)
_________________ İmza Yhok.
|
| 21 Nis 2010, 16:58 |
|
 |
|
placebo
Kayıt: 03 Nis 2010, 17:46 İleti: 60 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
anca tibetliler yapar bunu
|
| 21 Nis 2010, 17:43 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Bu mesaj mantıklı geldi.
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 21 Nis 2010, 17:56 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 22 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
bu ışınlanma olayı bana mantıksız geldi ''inanmıyosun kanıtladılar'' vs. vs. demeyin bi video koyunda inanak yhanii
_________________ İmza Yhok.
|
| 23 Nis 2010, 05:29 |
|
 |
|
shearak
Kayıt: 06 Ağu 2009, 23:21 İleti: 28 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
1 kişi bunu yapmışmı bu sitede?
_________________ Dünyalar Barışı!
|
| 23 Nis 2010, 08:55 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
su soruyu kac kisi yapmis dunyada olarak degistirelim.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 23 Nis 2010, 09:24 |
|
 |
|
Batux1995
Kayıt: 09 Eyl 2008, 10:42 İleti: 133 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Tamam hevesini kırmayın arkadaşların!Şaka şaka,bence sakın denemeyin,criminal'in de dediği gibi çok olağanüstü muhteşem bir olay sonucu yapsanız bile bir deri bir kemik toprağa girebilirsiniz.Yani lütfen,daha beynimizin %2sini falan kullanırken yok artık. Önce atomaltı maddeleri ışınlayalım bence.Bütün site toplanıp bir takyon parçasını ışınlayalım derdim ama onlar zaten ışık hızında öööyle süzülüyor.Ama cidden,bütün site toplanıp bir kağıt ışınlayalım?:DŞaka,bu kadar inanmayan(ben de dahil) varken olmaz.
_________________ Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
|
| 23 Nis 2010, 11:41 |
|
|