|
|
Sistem saati: 08 Åžub 2012, 08:44
|
| Yazar |
Mesaj |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
 Re: İddia!..
Yanlışık-Diğer inanmayan arkadaşla karıştırmışım yanlış bilgiden dolayı özür dilerim.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 22 Oca 2010, 12:03 |
|
 |
|
kasezo
Kayıt: 17 Ekm 2008, 12:49 İleti: 1 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
hazreti muhammedin bi lafi var. . bilmem sen bilirmisin.derki: onlarin dini onlara benim dinim bana. dini ogelerle filan iddiada bulunmusunda,,, sana peygamberinin lafini yazdim bi kulak ver... birak isteyen istedigine inansin. senin peygamberin bu dinin milletlerin ve insanligin sorumlusu,boyle bir laf etmis... sende en azindan basit bir inanc icin boyle bir laf et. ve milletin inandigina karisma...
kotulugu gorupte susan bizden degildir,yanlisi egriyi uyarmayan bizden degildir dersen.... burada bir kotuluk yok. git sokaktaki kotuluklere mani ol. dis fircalarken banyo yaparken harcadigin sudan israf etmeyi kes once....
iddia mi istedin? al sana iddia. 1. dini acidan iddia.telekinezi vardir.diger herseyde vardir.neden? allah kendi ruhundan bir ruh yaratmis,bu ruhtan evreni yaratmistir.insana kendi ruhundan uflemistir. ve tum meleklere insana secde etmesini buyurmustur.hatta seytan reddeder...demekki insan allah kadar olmasada,ondan gelen bir ruhla herseye kadirdirki melekle bile secdeye gelmistir. bu durumda neden akilsiz cansiz basit maddeler uzerinde hukum sahibi olmayalim???hatta evet.allah muazzam kudretiyle,insani evrenin taci yapmis,ona onca nimeti vermistir.hem ruhi,hem akli hem fiziki.neden bunlarda onun bir lutfu olmasin?
2.olay maddesel acidan soyle olabilir. su anda bilinen her seyin temeli enerjidir. yani evrenin tamami bir enerji. ve hatta antimade denen olusumdan ibarettir. yani yapimiz tamamiyle ayni. telekinezide olur ki beynimizle vucudumuza hukmettigimiz gibi baska seylerede hukkmedebilelim.cunku onlarda vucudumuz gibi enerjiden olusuyor..demekki beyni dogru yonlendirirsek,ayni islem vucudumuz degil ceveresindekiler icinde gecerli olabilir.
haydi bakalim bekliyorum bir cevap... ama en once sunun cevabini isterim... madem allah,tum meleklerini onunde secde ettirecek kadar ulvi harika bir varligi yani insani yaratti. neden onu 2 ayak iki el ve fiziki bir yapiya mahrum etsin? yoksa melekler daha ustundur. ama oyle olmuyo.tum melekler insana secde ediyo. simdi bu nedir l arkadasim? demekki insan cok ustun cok muhtesem... ee sana gore yok telekinezi su bu..ozaman nerede mukemmellik? bak.demekki yaratilistan var birsey
|
| 05 Åžub 2010, 16:53 |
|
 |
|
samet
Kayıt: 05 Şub 2010, 17:54 İleti: 58 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
ne kadar terbiyesizce bir tartışma olmuş bu böyle inanmayan hiç girmesin ayrıca kimde iman olduğu belli olmaz bunu da belirtmek istedim sen müslümansın sen kafirsin gibi şeyler söylenmemeli bunu hiç kimse bilemez gerçekten çok gereksiz bir tartışma
|
| 11 Åžub 2010, 09:11 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|