| Yazar |
Mesaj |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1063 Yaş: 20Ettiği teşekkür: 3 times Aldığı teşekkür: 42 times
|
 Re: İddia!..
Site de aklı başında bir insan çıktı sonunda.
Sonra bana nerde hakaret diyor :)neyse Bundan sonra telekinezi sitesinde abuk sabuk seyler yazmak yasakdir.tabiki inanci olmayan arkadaslara bazi seyleri anlatiriz.ama illaki burnunun dikine gidiyorsa.o zaman uzgunuz.Sitede avatar koymus sonra sitenin yalan dolan oldugunu soluyor.inanmadigin yalan oldugunu inandigin siteye neden avatar koyuyorsun kardesim.bunun tek anlami bu siteni seni celb etmesidir.telekineziye ait bir cok gercek video gosteririm sana.Ama senin gibilerin onunde ucsanda dunya tersine donmus dersiniz :)(her kes icin gecerli diil tabi)
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 27 Ekm 2009, 11:40 |
|
 |
|
antitk
Kayıt: 27 Ekm 2009, 11:36 İleti: 13 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Gözümün önünde uçtunda uçmadınmı dedik gözümün önünde wheel döndürdünde döndürmedinmi dedik.
|
| 27 Ekm 2009, 11:42 |
|
 |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1063 Yaş: 20Ettiği teşekkür: 3 times Aldığı teşekkür: 42 times
|
kardesim videoma bak wheele bak nefes yonume bak.neye bakarsan bakvideolarda yollucam bak.ama sonra yine kizdiricak sey yazarsan bu kez kulahlari deyisiriz.Ayrica hakaret kelmesine cevap bekliyom
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 27 Ekm 2009, 11:44 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
ben birçok inanmak isteyen ama şüpheleri olan kişileri inandırdım ve başardılar ama inanmak istemeyen ve şüpheleri olan birisini inandırmak o kadar zordurki..
ayrıca hakaretin anlamını biliyorum ve orada yaptığın tk saçmadır demek değil
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 27 Ekm 2009, 21:16 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 629 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 times Aldığı teşekkür: 9 times
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
bak arkadaş yapamadığın için başkalarını suçlama benimde yapamadığım oldu mesela suyu kontrol ettiremiyordum ama biraz zorlana zorlana yaptım gitti ama ben çıkıp yalancılarrr diye bağırmadım 1 kere deneyip çıkılmaz buraya istersen 10 kere dene istersen 100 kere dene ama yinede 1den fazla denede öle gel kardeşimhem insan aslında ruh ve beyindir beyin çalışmıyor biz çalışıyor oluyoruz hem allah çalışmayanları sevmez derken o açıda sölememiş kuranda mesela insan hırsız çalışıyo para kazanıyo harammı allahın güveninimi artırıyo hayır işte bu teoriyle o teori çok basit yıkılır ayrıca onlara bulaşmaya kalkan onlara küfür edip ALLAHa inanmayanlara musallat olurlar öğrende gel
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 03 Kas 2009, 15:27 |
|
 |
|
zalim_refik
Kayıt: 08 Kas 2009, 17:11 İleti: 1 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
arkadaşım ben 2 gündür bu siteye takılıyorum ve psi weelde biraz ilerleme katettim bence sen yapamadığın için çamur atıyorsun çünkü: kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
|
| 11 Kas 2009, 17:56 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 721 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 13 times Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
arkadaşlar ben psi well i dün okudum bu gün saat 8 de çalısmaya basladım simdi psi well vırıl vırıl dönüyor ama bazen kontrol dışı dönüyor yani psi well masanın üzerinde ben pc ile ugrasıyorum dönmeye baslıyor rüzgar yok nasıl kontrol edebilirim yardım ayrıca daha ampül patlatamadım:XD
|
| 11 Kas 2009, 21:03 |
|
 |
|
PHoBoS
Kayıt: 06 Kas 2009, 17:14 İleti: 1 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
ben yapamıyorum yapabilmek için burdayım :D sitede emegi gecen herkeze tesekkurler..
|
| 13 Kas 2009, 07:55 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 1 zaman
|
Arkadaşım madem inanmıyorsun o zaman bu site de ne işin var?Tamam biz cahiliz hiç bir şey bilmiyoruz,bilimden fizikten yoksunuz ve telekinezi yapıyoruz;hepsi olsa bile senin bizim fikirlerimize saygı göstermek gibi bir düşüncen hiç olmadı mı?Bana göre T.K var sana göre yok.Tamam kabul ediyorum inanmayabilirsin ama bu sitenin isminin ne olduğuna dikkat et telekinezi.org.Yani buraya gelirsin bakarsın inanırsın inanmazsın sana kalmış sonra inanırsan siteyi araştırırsın inanmazsan hayatına devam edersin.Biz telekineziye inanmazsak senin eline ne geçecek?İnanırsak sana ne zararı var?Sürekli konu açarak T.K yok diyorsun ama demek ki inanıyorsun ve yapamıyorsun kimse yapsın istemiyorsun.Kanıt diyorsun sürekli o zaman Einstein şunu demiş "Işık hızında gidersen zamanda yolculuk yaparsın" sen bana bunu kanıtlarmısın?Göster bana ışık hızında götür beni geçen seneyi gezdir.Lütfen inancı olan arkadaşlarımızın inanıcını kaybetmesine neden olma!
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 16 Kas 2009, 21:01 |
|
 |
|
Ulquiorra
Kayıt: 14 Kas 2008, 19:43 İleti: 208 Yaş: 24 Ettiği teşekkür: 0 zaman Aldığı teşekkür: 0 zaman
|
Bir şeyin yok olduğunu kanıtlamak var olduğunu kanıtlamaktan daha zordur. kısa bi örnekle ıspatlayayım birisi mavi elma var derse ve ben yok oldğunu '' iddia'' edersem mavi elmanın yok olduğunu ıspatlamam için tüm dünbyayı dolaşmam ve tüm elmaları incelemem gerekir oysaki mavi elmanın oldğunu iddia eden kişi bir tane mavi elma olduğunu göstermesi yeterlidir. Ben Fizik okuyan biri olarak şunu söliyim sana Ben deneyini yaptığım gördüğüm ve ıspatlanabilirliği olan şeylere var derim diğerleri içinse yok kelimesini kullanmam. inanıp inanmamak sana kalmış bişey burda yokluğunu bile ıspat edemediğin bir şeyin yok olduğunun propagandasını yapamassın.
_________________ ''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
|
| 18 Kas 2009, 17:33 |
|
|