Sistem saati: 08 Åžub 2012, 08:44

Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 93 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sonraki
İddia!.. 
Yazar Mesaj
Astral
Astral

Ettiği teşekkür: 0 zaman
Aldığı teşekkür: 0 zaman
İleti Re: İddia!..
Yapan için sorun yok..Yapamayan sabretsin..Yalan söyleyen kendi bilir..Bunun olmadığını ortaya atan da kendine göre böyle bilir..

07 Ekm 2009, 13:46
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 17

narayoklar yazdı:
İddia ediyorum bu sitedekilerin %90 dan fazlası telekinezi yapamıyor!..
Çünkü olmayan bir şeyi yapmak imkansızdır. Bu zavallı insanları da bir gün yapıcaksın çalışmalara devam gibi şeylerle kandırıyorsunuz. Biraz mantıklı olun telekinezi diye bir şey olsaydı insanlar yavaş yavaş tembelleşmezmiydi. Nasıl olsa onların yerine beyinleri işi yapıyor. Allahu teala boş duran kullarını sevmezmiş!..
Geriye kalan telekinezi yaptığını iddia eden %10 luk kısım ise Cinlerin oyuncağı olmuştur (çoğunluklada böyle işlerle uğraşan kişilere musallat olurlar) Yada halüsünasyon gören birisi veya ruhsal hastalıklı kişilerdir.

Telepati ise bir çeşit duygudur ve Rus bilim adamları bazı deneylerle bunu kanıtladırlar.
Asla Telekinezi ile Telepati yi karıştırmayın.

Siz siz olun bu boş konularla uğraşmayın!..

ve karşınızda hergün aynı şeyleri yapan,düz mantık,cahil,bilim adamlarını sallamayan bir kişilik...

Eleştiriyi hakaretle sakın karıştırmayın!..

07 Ekm 2009, 15:39

Kardeşim ben bu konuyu açıkladım telekinezi bir dua şeklidir açıklamamı bul oku bi daha yazamıcam ha inanmak istemiyosan da inanma sen kaybedersin biz gün gelir uçarız sen sen kahvede okey atarsın o ayrı konu

07 Ekm 2009, 18:18

Madem bilim adamları kanıtladı diyorsun. Bilim adamlarının kim olduklarını ve alanlarını açıklayabilir misin? Peki bunun resmi açıklamasını ortaya koyabilir misin. Bir bilim adamı kanıtladı dersen bu pek inandırıcı olmaz çünkü dünyada binlerce bilim adamı var. Hepsi de doğru söylemiyor açıkçası. Madem forumda bu konuyu tartışıyoruz bari link ver de bakalım

07 Ekm 2009, 20:09

arkadaslar :) ben 4. gunumde psi wheelimi dondurdum. İnanmak istemeyen inanmaz kimse inanmak zorunda degil niye tartisiliyor hala bu konu !!

07 Ekm 2009, 23:51

Biz Boş İşlerLe Uğraşıyorsak Bu Kimseyi iLgiLendirmez.

08 Ekm 2009, 10:20

YaÅŸ: 31

güzel...

08 Ekm 2009, 10:42

YaÅŸ: 13

narayoklar yazdı:
İddia ediyorum bu sitedekilerin %90 dan fazlası telekinezi yapamıyor!..
Çünkü olmayan bir şeyi yapmak imkansızdır. Bu zavallı insanları da bir gün yapıcaksın çalışmalara devam gibi şeylerle kandırıyorsunuz. Biraz mantıklı olun telekinezi diye bir şey olsaydı insanlar yavaş yavaş tembelleşmezmiydi. Nasıl olsa onların yerine beyinleri işi yapıyor. Allahu teala boş duran kullarını sevmezmiş!..
Geriye kalan telekinezi yaptığını iddia eden %10 luk kısım ise Cinlerin oyuncağı olmuştur (çoğunluklada böyle işlerle uğraşan kişilere musallat olurlar) Yada halüsünasyon gören birisi veya ruhsal hastalıklı kişilerdir.

Telepati ise bir çeşit duygudur ve Rus bilim adamları bazı deneylerle bunu kanıtladırlar.
Asla Telekinezi ile Telepati yi karıştırmayın.

Siz siz olun bu boş konularla uğraşmayın!..

!? şaşırdım bence kıskanıyorsun sen biziçünkü yapamıyorsun bu olabilirmi psi ball ile masenkoyu dendeim kardeşime sinirlenmiştim o zamanda deneyeyim dedim tabi hemen olmadı ama bikaçkez denedim sonkez denediğimde kardeşim kolunu tutup koluma ne oldu dedi onlarca kanıt var halamı inanmıyosun yoksa yapamıyomusun

Eleştiriyi hakaretle sakın karıştırmayın!..

13 Ekm 2009, 10:47

YaÅŸ: 13

Re: İddia!..
NaimtrFatihkul yazdı:
Kardeşim ben bu konuyu açıkladım telekinezi bir dua şeklidir açıklamamı bul oku bi daha yazamıcam ha inanmak istemiyosan da inanma sen kaybedersin biz gün gelir uçarız sen sen kahvede okey atarsın o ayrı konu

4 kere zuahahahahahahhaha koptum gülmekten yaws gerçekten öyle olursa sana bir kahve atarım 'TELEKİNEZİ' güçlerimle :D :D :D ister inan ister inanma ben 11 yaşındayım 30 yaşıma kadar bunarı denersem usta olurum ay'a bile giderim :D sen bilirin okey oynamaya devam et :D

13 Ekm 2009, 10:51
Astral
Astral

aligergi:
Lütfen tartışmaya neden olacak cümleler kullanmayalım..Yeni bir üye olarak size yakışmıyor..Aksi halde gereği yapılır..
Bu seferlik rapor etmiyorum..

13 Ekm 2009, 13:17
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.   [ 93 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  

Güvenli Arama Açık

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat|  SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | EÄŸitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

Yaþam ve Ýnsanlar
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list