Sistem saati: 08 Åžub 2012, 08:45

Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 93 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki
İddia!.. 
Yazar Mesaj

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 0 zaman
Aldığı teşekkür: 0 zaman
İleti Re: İddia!..
Bu arada bunun neyini kanıtlayayım diyorsun ama o kadar basit değil. Bir şeyin olmadığını kanıtlaman için onun var olduğunu söyleyen tüm hipotezleri çökertmen gerekir ki bende senin bunu yapamayacağını iddia ediyorum!

05 Ekm 2009, 21:16
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 53

Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Telekinezi yaptığını iddia eden bir avuç insan birbirinin arkasını kolluyor kollayın bakalım nereye kadar kollayabileceksiniz.
Er yada Geç çıkacağınız yol belli!..

05 Ekm 2009, 21:52
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 53

Yaşadığınız İl: 16 Bursa
optimist_21 yazdı:
narayoklar yazdı:
Evet hepiniz birbirinize yalan söylüyorsunuz. Ve hepside o kadar saçma ki 7 yaşındaki çocuk duysa inanmaz!..

telekineziyi karalamaya çalıştıqına göre EMİNİM Kİ telekineziyi deneyip de bi sonuç alamamış sabretmeyi bilmeyen,iradesiz,zayıf,pes eden birisisin:D:D
sen yapamadıqın için hiçkimse de yapamasın istiyorsun ve Allah(cc)'ın kudretinden bihabersin ki Allah(cc)'ın insanları ne kadar mükemmel özelliklerle yarattıqını idrak edemiyorsun.
kıskançsın ve bu seni kahrediyor..
tamam senin inanmayarak dewam et hayatına ve o hastalıklı aklınla ve 2 cümlelik bilginle bulandırma telekinezi yapmak isteyenlerin hevesini kırma,sen git internette online oyunlar mı oynarsın,kızlarla mı çetleşirsin ne halt yersen ye ama burdan uzak dur...@

Sen ne saçmalıyorsun hayatım boyunca böyle bir saçmalığı denemedim denemiyorum denememde.
Telekineziyi karalamamın asıl sebebi burda ki insanların göz göre göre aklın almadığı
saçma sapan şeyleri varmış gibi açıklamaları.
Ayrıca burdan uzak durmama da sen karışamazsın burada insanların bir şeyi kanıtlayabilme
veya çürütebilme hakları vardır. Forum yetkililerinin de böyle düşündüğünü umuyorum...
ayrıca Türkçe'de 'W' harfi yoktur!..

05 Ekm 2009, 21:58
Medya-Tanıtım
Medya-Tanıtım

YaÅŸ: 25

Ettiği teşekkür: 22 times
Aldığı teşekkür: 39 times
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
narayoklar yazdı:
optimist_21 yazdı:
narayoklar yazdı:
Evet hepiniz birbirinize yalan söylüyorsunuz. Ve hepside o kadar saçma ki 7 yaşındaki çocuk duysa inanmaz!..

telekineziyi karalamaya çalıştıqına göre EMİNİM Kİ telekineziyi deneyip de bi sonuç alamamış sabretmeyi bilmeyen,iradesiz,zayıf,pes eden birisisin:D:D
sen yapamadıqın için hiçkimse de yapamasın istiyorsun ve Allah(cc)'ın kudretinden bihabersin ki Allah(cc)'ın insanları ne kadar mükemmel özelliklerle yarattıqını idrak edemiyorsun.
kıskançsın ve bu seni kahrediyor..
tamam senin inanmayarak dewam et hayatına ve o hastalıklı aklınla ve 2 cümlelik bilginle bulandırma telekinezi yapmak isteyenlerin hevesini kırma,sen git internette online oyunlar mı oynarsın,kızlarla mı çetleşirsin ne halt yersen ye ama burdan uzak dur...@

Sen ne saçmalıyorsun hayatım boyunca böyle bir saçmalığı denemedim denemiyorum denememde.
Telekineziyi karalamamın asıl sebebi burda ki insanların göz göre göre aklın almadığı
saçma sapan şeyleri varmış gibi açıklamaları.
Ayrıca burdan uzak durmama da sen karışamazsın burada insanların bir şeyi kanıtlayabilme
veya çürütebilme hakları vardır. Forum yetkililerinin de böyle düşündüğünü umuyorum...
ayrıca Türkçe'de 'W' harfi yoktur!..

burda kafayı yiyen biri varsa o da sensin.senin bu her açıdan yetersiz iddianla telekineziyi bırakacaklarını sanıyorsan daha çok beklersin.senin kimseyi düşündüğün yok tek derdin kendini tatmin etmek:D

Küçük bir çocuk gibi...

zaten bi'gün herşey biter...

05 Ekm 2009, 22:23
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 15

Ettiği teşekkür: 33 times
Aldığı teşekkür: 10 times
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
valla benim kadar sabırlısı zor bulunur 3 aydır deniorum inancımı kaybetmedim ve sonunda psi wheeli birazcık döndürdüm :D

06 Ekm 2009, 03:59
Yönetici
Yönetici

YaÅŸ: 20

Ettiği teşekkür: 3 times
Aldığı teşekkür: 42 times
yapmadinsa neden girib burda kendi fikirlerinni savunuyorsun.kimsenin bir sey ispatlamaya niyeti yok !

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

06 Ekm 2009, 05:12
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 15

Ettiği teşekkür: 33 times
Aldığı teşekkür: 10 times
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
ferdi abi nerelerdeydin ?

06 Ekm 2009, 11:54

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 9 times
Aldığı teşekkür: 16 times
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
özür diliyorum fakat sen burda hakaret etmesende bu yazadıkların şeyleri hakaret olarak seziyorum ve bizleri yani telekineziile uğraşanları küçük gördüğünü düşünüyorum ve yazılarından bunu çıkarıyorum bilmem anlatabildimmi

06 Ekm 2009, 13:18

zaza ya uyarı talep edilmiş.

Bunu objektif düşünerek değerlendirirsek şikayet edenin hakkı var. Zaza şiddetle uyarıldınız... Kullandığınız kelimelere ve konu kapatma gibi basite indirgeyemeceğniz şeylere dikkat etmenizi istiyorum..

Gelelim "iddia" ya..

İddia normal. Bunu ortaya atan çok insan var. Ancak iddiadan çok ortaya atana bakmak lazım. Kaç yaşında, ne mezunu, kaç yıldır bu konuyu araştırıyor, tecrübesi nedir..

Yoksa "Kime göre?" sorusunu sorar geçerdik.

Einsteinin zamanda yolculuktan bahsettiği, Reiki'nin avrupada alternatif tıp olarak kullanıldığı, İslamda el ile şifa örneklerinin olduğu, Peygamberimizin nazar la iligili hadislerinin var olduğu, insan enerji alanının ölçülebildiği, manyetizmanın inkar edilemezliğinin olduğu bir gerçekler dünyasında bu iddiayı ortaya atmak pek de sağlıklı olmayacaktır..

gavurca psikokinezi yani osmanlıda büyük önem taşımış incelenmiş olan nazar yoktur deyip geçemeyiz. Evet bizim kanıtlamamız gerek ama en az seninde bukadar sorumluluğun var. Burada bir hobi uğruna toplanmış insanları üzmeden önce objektif düşünmen gereken çok şey var...

07 Ekm 2009, 07:43

narayoklar yazdı:

7 yaşındaki kuzenimde yavaş yavaş telekinezi öğrenmeye başladı üstelik bu siteyide çocuklar kurmamıştır diye düşünüyorum videolarla kanıtlanmış bir olay telekinezi üstelik yapabilen tanıdıklarım var üstelik belki sen yapamıyorsun diğerlerini vazgeçirmeye çalışmayalım bence...

07 Ekm 2009, 11:51
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.   [ 93 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  

Güvenli Arama Açık

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat|  SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | EÄŸitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

Yaþam ve Ýnsanlar
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list